Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baallbinkaa

POMOCY!!! - już nie mogę z nią wytrzymać !!!!!!!!!

Polecane posty

Gość baallbinkaa

Błagam może są tu jakieś osoby które mi doradzą. Mam młodszą siostrę, nauczyła sie kłamać wszystkich caały czas, ciagle zabiera mi moje ciuchy i się szlaja w nich po barach, przynosi śmierdzące i brudne albo wogóle kłamie, że ich nie brała. Ostatnio powiedziałam przy wszystkich, że mam tego dość i następnym razem dostanie ode mnie poprostu w pysk... Dziś przegieła na całej linii zauwazyłam u niej mój nowy stanik - pytam czy mój i chciałam zobaczyć a ona na to że nie, to od koleżanki, ma jej za niego zapłacić. Mówie, że ide sprawdzić do mojej szuflady - a ona uciekła wtedy z domu. A w szufladzie mojej bielizny nie ma... Ja jestem w 4 miesiącu ciaży i już z bezsilności rycze!! Nie wiem czy ktoś mus sie tyle kłócić i denerwować w ciaży jak ja! Czuje jak sie we mnie wszystko trzesie. Rodzice tłumaczą, proszą NIC NIE DAJE. Ona ma 16 ja 24 lata. Musze coś z tym zrobic, już myślałam żeby jej powrzucać ciuchy, pociąć nie wiem co jeszcze ale co to da? Zrobi mi to samo. Ostatnio mi powiedziała, że mnie kopnie w brzuch Mam ochotę ją zatłuc. Myślcie o mie co chcecie. Ja tyle razy próbowałam, rozmawiałam i nic sobie z tego nie robi. Czekam na nią ale wiem że teraz szybko nie wróci... Pomózcie mi co ja mam robić??

Gość spuścić solidne wpierdol

Gość zgłaszam się....
do psychiatry z nią :o

Gość baallbinkaa
Za dwa miesiące się wyprowadzam. Muszę tyle przetrzymać :(

współczuję miałam podobna sytuację ze współlokatorką też brała ciuchy bez pozwolenia masakra dobrze Cię rozumiem na szczeście już razem nie mieszkamy z siostrą to jest gorsza sprawa.... 3maj się jakoś:)

Gość zgłaszam się....
widocznie nie ma sama zadnych fajnych ciuchow i bierze od ciebie. powiedz rodzicom, zeby jej cos kupili nowego.

Może trzymaj pod kluczem ciuchy?Chyba zamka nie wyłamie? Ale,z tym kopnięciem w brzuch,przegięła.:O Młoda wiedźma!Przykre to. Pozdrawiam Cię i życzę wytrwałości.🌻 ♥♪♫

Współczuję, nie zniosłabym tego....chociaz ja \"pożyczałam\" ciuchy mojej mamy jak byłam w tym wieku, tez zawsze poznała, chociaz starałam się złozyć idealnie :D

Gość baallbinkaa
Też sie pożyczało ciuchy ale nigdy nie wrzuciłam brudnych i smierdzących papierochami do szafy.. Ona ma za nich wszystkich tylko bóstwo koleżanki, papierosek, imprezy alkochol... wraca kiedy chce, lanie nic nie daje, ani prośba ani groźba :(

Gość baallbinkaa
Acha ciuchy ma swoje i to niezłe, BIELIZNE TEŻ - jakim prawem wzieła moją NOWA???

Gość zgłaszam się....
ja kiedys siostrze tez podbieralam ciuchy ale bez przesady :o poza tym ja rzeczywiscie mialam bardzo malo swoich ciuchow...