Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maślana

SKĄD SIE BIORĄ PARYDZIEWCZYNA WYZSZA OD CHLOPAKA, SKORO KAZDA TU TWIERDZI ZE..

Polecane posty

koniecznie chce wyzszego a w ostatecznosci rownego sobie? a tak poza tym to przeciez facet zaczyna sie tu od 180cm..;> wiec jak to jest?

Gość Alika25
Mam znajoma parke:) ona wysoka ogolnie duza taka, a on drobniutki ,raczej filigranowy:):):) wygladaja uroczo! jest miedzy nimi 8 cm roznicy:):):) Dodam ze to ona bardzo o niego zabiegala az w koncu chlopaczyna sie zakochal....:) Wzrost na dluzasza mete nie ma znaczenia...... pozdro:)

Gość fu9wgiff
bo bzdetki z kafeterii nie sprawdzają się w prawdziwym życiu

Gość Alika25
a ja Ci powiem ze sie sprwdzaja cxasmai najwazniejsze zeby sie wygadac anonimowo.... a potem uslyszec slowo wsparcia lub obiektywna opinie i juz sie czlowiekowi lepiej na serduchu robi...:)

znam taką jednąpare,ona od niego jest troszke wyższa,ale to im nie przeszkadza z tego co widać. :) Ja jdnak,wole wyższego od siebie,bo mam 173. :P

Gość fu9wgiff
tu możemy gadać trzy po trzy, wylewać frustracje, mówić jak byśmy chcieli żeby było a nie jak jest, mówić o tym czego się boimy, dawać upust złości... a życie weryfikuje takie puste gadki np dotyczące "idealnego" wzrostu (choć kafeteriusze lubią te określenie)

Gość Aneta K.
mój maz jest ode mnie 5 cm niższy i jakos zyjemy i nawet obcasy nosze :p i ostatnio coraz czesciej widze takie pary jak my

Skąd się biorą? Te pary, ktore poznały się w internecie...:D Poza tym dlaczego cafe jest dla kogokolwiek wyznacznikiem czegokolwiek? Nie kazda kobieta wchodzi na kafeterię, tym bardziej na topiki o wzroście.

Gość 432432
a ja mam 1.80 a mimo to zadna dziewczyna mnie nie chce

Gość Alika25
a ja kiedys .... wpisalam w gogle "jestem kochanka zonatego mezczyzny" znalazlam sie tutaj!!!! tzn nie dokladnie tutaj.. a teraz traktuje kafeterie jak..... swego rodzaju terapie pamietnik i poradnik hahahha dzieki za to ze jestescie:) pewnych rzeczy w zyciu nie powiem zznajomym..... mam co prawda grono przyjaciol ktore wie o mnie wszystko doslownie!!!:):)! ale tu to grono ludzi jest wieksze!!!!!! i zawsze do niektorych spraw potrafi podejs obiektywniej:)

ja znam-jak dobrze licze- 6 takich par. znam chociazby dobrego kolege mojego chlopaka, jest on niski i drobny, ma ok.166cm i wyzszą dziewczyne ktora z figury wygląda jak modelka. ostatnio widziałam tez jak szły 2 pary i dziewczyny byly wyzsze od swoich chlopakow a mimo to miały buty na obcasach. gdy bylam nad morzem rowniez widywalam wiele takich par

Gość sss5
stańczyk dalej swoje:o

Gość onka85
jesteś nieudacznikiem i to powód Twojego braku powodzenia u kobiet

Gość Pati_25
Moj facet tez jest ode mnie nizszy o okolo 4 cm, a mimo to zakochalam sie w nim na zaboj i nigdy w zyciu by mi nawet przez mysl nie przeszlo, zeby go zostawic z tak glupiego powodu jak mala roznica wzrostu. Nie wzrost sie liczy, tylko serduszko, ktore zabilo akurat dla Niego :)

Gość a ja znam taka parę
ze koleś ma ok 168-169cm i jest chudy a laska ma ponad 170 cm i ma więcej ciała niz on:D. chyba jednak miłość jest najwazniejsza a nie wzrost

Wiesz co, ja też miałam faceta, który miał 190cm i myślałam, że tylko tacy mi się podobają. A teraz..? Bardzo spodobał mi się facet, który jest trochę wyższy ode mnie.. może ma jakieś 174. I już mi to nie sprawia żadnego kłopotu.

Gość mowi sie ze dziewczyny leca
tylko na wysokich a ja mam kolezanke, ktora ma 168cm i woli tylko troche wyzszych. kiedys dla jaj liczyłysmy sobie "wzrost idealnego partnera". wiecie, to z 1,09. wyszło jej ze on powinien miec ok. 183 cm. ona wtedy powiedziała: "co? tak duzo?". sami widzicie ,ze niektore dziewczyny wręcz wolą tych nizszych:)

maślana napisała: \"...a tak poza tym to przeciez facet zaczyna sie tu od 180cm..;> ...\" żal mi ciebie pusta debilko \"a prawdziwe kobiety zaczynają sie od miseczki C i koncza sie na BMI 23 i co maślana szmato głupio ci ? \" LUDZIE! NIE POTRAFICIE WYCZUC IRONICZNEGO TONU MOJEJ WYPOWIEDZI??????????? CO ZA DNO

Gość moja przyjaciolka ma nizszego
:D