Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mam robic ...

Zapalenie przydatków- co to jest? kto przechodzil? pomozcie ...

Polecane posty

Gość co mam robic ...

Witam, od kilku dni boli mnie dol brzucha, ogolnie zle sie czuje ... byl;am dzis u lekarza rodzinnego, powiedziala zebym przeszla sie do ginekologa ale najprawdopodobniej jest to zapalenie przydatkow ... niestety lekarka nie powiedziala nic wiecej. w ksiazkach wszysko wyjasnione jest naukowo, w internecie takze. chcialabym aby ktos jasno powiedzial mi o co chodzi, jak sie to leczy itp. Mam 42 lata, mam 2 dzieci ... z gory dziekuje za pomoc

koniecznie zgłoś się do lekarza!!!! osobiście tego nie miałam ale koleżanka która to przechodziła strasznie cierpiała,bolał ją dół brzucha do tego stopnia że nie mogła się wyprostować ,potem poło żyli ją do szpitala i tam sie z tym uporali,w niektórych przypadkach (przynajmniej jej tak mówił lekarz)grozi to bezpłodnością lub problemami przy zajściu bądź w trakcie ciąży.

Gość stara i bardzo głupia
Oj, bardzo dawno to przechodziłam. Pamiętam, że bolało, leżałam w domu 3 tygodnie i brałam jakieś tabletki. Musiałam uważać, żeby się nie wychłodzić, bo wtedy groziłoby mi to niepłodnością (lekarz kilkakrotnie to podkreślał, więc pewnie, to bardzo ważne). Nie miałam jeszcze dzieci, więc pewnie przesadzałam, bo chodziłam zawinięta w gruby koc.I jeszcze lekarz chciał mnie zabrać do szpitala, bo wtedy leczenie trwa krócej, są jakieś zastrzyki, ale nie chciałam się na to zgodzić. Nie wiem, czy pomogłam, bo niewiele już pamiętam, ale ponieważ nikt jeszcze Ci nie odpisał, to napisałam. Życzę zdrowia i marsz do lekarza. :)