Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tararararar

Co myslicie o wygranych w duzym lotku????????

Polecane posty

Gość tararararar

bo ja sie zastanawiam czy to nie jest ustawiane i czy znacie ludzi ktorzy wygrali?

Gość idź się dziecko przewietrz
zresztą wrzesień blisko,WRESZCIE:O

Gość powiem ci w sekrecie
tak znam , mego wójka wiele , wiele lat temu podzielono wygrana na 3 osoby i cholera miał szczęście trafić!!

Gość tararararar
nie jestem dzieckiem a tu sa takie durne tematy czasami wiec nie rozumiem co w moim glupiego

Gość baska 23
ci co tu siedza sa durni bo nawet rozmowy podjac nie potrafia ja mysle ze totek to szwindel bo maja czas by zmanipulowac wzniki-losowanie o 22 a kolektury o 21 zamykaja

Gość nanakanana
ja znam faceta ale on tylko 5 trafien mial i wygral 5 tysiecy

Gość tak znam taką osobę
mój ojciec wygrał w 1972 r. 25 tysięcy zł Trafił piątkę w totolotka .To była góra pieniędzy - zarabiał wtedy miesięcznie jakieś 1200 zł I myslisz ,że rozgłosiliśmy o tym fakcie rodzinie i znajomym? Trzymaliśmy to w wielkiej tajemnicy,żeby ktoś nas nie okradł. Dlatego nie znasz ludzi, którzy wygrali.Jeśli ktoś wygra tyle,że stać go na ochroniarzy, to wtedy sprawę nagłaśnia.

Gość autorko jesteś idiotką
Wydaje ci się, że totolotek to szwindel, bo nie znasz nikogo, kto wygrał dużą sumę pieniędzy? W takim razie jesteś idiotką. 1. Wygrana 1-go stopnia trafia się niezwykle rzadko, prawdopodobieństwo, że wygra twój znajomy jest znikome. 2. Wygrywający wielomilionowe sumy nie rozgłaszają wszem i wobec, że właśnie zostali milionerami. Pomogłem?

Gość huzia fruzia
Może tak kulturalniej, nie chcesz to nie klikaj A swoją drogą, to jak ty byś się czuł jak by do ciebie tak mówiono

Gość gfdgf
"Wygrana 1-go stopnia trafia się niezwykle rzadko, prawdopodobieństwo, że wygra twój znajomy jest znikome." ale biorac pod uwage, ze na tym forum siedza setki ludzi, ktos powinien znac osobe, ktora wygrala. A jest nawet szansa, ze wsrod nas jest taka osoba.

Gość do nautorko jestes idiotka
ty jestes idiota-dowartosciowuj sie wsrod swoich a nie na forum palancie