Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość white_coffee

zaproszenie na kawę we Wrocławiu -

Polecane posty

Gość white_coffee

Cześć :-) Przeglądając różne tematy na kafeterii doszłam do wniosku, że jest spora grupa dziewczyn, które choć mają faceta, to wpadają w różnego rodzaju dołki, bo nie mają żadnej babki w pobliżu, żeby sobie zwyczajnie po babsku "poplotkować" + nie mają żadnych konkretnych zainteresowań i bardzo im z tym źle. Sama mam narzeczonego, kończę studia, we Wrocławiu mieszkam od niedawna i nie mam tu własnych dobrych znajomych. Najbardziej brakuje mi właśnie babskiego towarzystwa (moje dobre kumpele mieszkają daleko od Wrocławia). Ale chodzi mi o taką prawdziwą rozmowę, a nie klikanie na forum (chociaż lepszy rydz niż nic ;-) ), dlatego jeśli są tu jakieś dziewczyny z Wrocławia w podobnej sytuacji, to zapraszam do mnie na kawę :-) Piszcie na forum albo na e-mail: kathy18@o2.pl. Myślę, że lepsza jest kawa z dziewczynami, których się w ogóle jeszcze nie zna, niż siedzenie całymi dniami na kafeterii i wpadanie w dołki. Kto się ze mną zgodzi?

Gość man of the match
kawy nie chce, na sex zawsze mam ochote :classic_cool:

Gość Pomarańczka to ja
man of the match kawy nie chce, na sex zawsze mam ochote--- chyba sam ze sobą :D

Gość white_coffee
do man of the match --> ja też mam zawsze ochotę na seks, ale nie z Tobą ;P poza tym to jest topik dla babek, a nie dla wygłodniałych samców ;P