Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ci mężczyźni

Kazdy facet z którym............ pytał po...

Polecane posty

Gość Ci mężczyźni

" i jak doszłaś"???"fajnie było"??? itp itd....Czy oni tego nie czują????Kobieta daje znaki cielesne kiedy dochodzi..... ;)

Gość Ci mężczyźni
to ja 'o żesz kutwa"

Gość i tak ci znowu zaraz
skasują temat :P Szkoda,że ten o zwymiotowaniu na penisa świetnie się trzyma, i to na uczuciowym w dodatku!

tez sie czasami dziwie temu. naleze do osob ktore nie sa ciche podczas seksu, wzdycham, pojekuje... ale jak mam orgazm to to slychac i wydac... a On sie kilka razy zdziwil jak mu powiedziala, kiedy doszlam...

Gość Ci mężczyźni
no wlasnie faceci są jacyś dziwni...widać ,słychać a oni musza jeszcze dodac swoje... No to mnie śmieszy wlasnie zamiast kasowac jakies glupie,idiotyczne tematy......to biorą sie za normalne zyciowe sytuacje;/

a moze to ich podnieca? moze tak naprawde wiedza kiedy jest orgazm, ale taka niewyslowiona kobieca satysfakcja ich nie rusza. zeby poczuc sie w pelni samcami musza zapytac i uslyszec odpowiedz.

Gość Ci mężczyźni
wlasnie! Mi sie tez wydaje ze ich to satysfakcjonuje....widzą np. ze zrobili dobrze kobiecie,ale muszą jeszcze zapytać...to daje im ulge...i nasycenie mózgu tym że dali rade:D

Gość yksi-kaksi
moj tez mnie zawsze pyta... a jak On jest pierwszy to mnie przeprasza ze ja nie zdazylam:/ hmmm macie racje z tym nasycaniem sie.. chyba rzeczywiscie trzeba mowic kiedy sie ma orgazm:) albo odliczac... 3....2....1....TERAZ!!;P

Gość Ci mężczyźni
hehehee dokladnie! ja bede teraz odliczała i krzyczała:D moze to pomoże:D

no ale kochane... jak mozna nie wiedziec ze to orgazm... jestem glosna, tak jak pisalam, ale gdy krzycze i chowac glowe w poduszke zbey nie bylo za glosno to chyba widac i slychac ZE TO to. faceci sa dziwni, robia cos nie wiedzac jak wyglada tego rezultat.

Gość O..O
ech to mnie czasem smieszy, a zarazem bardzo wkurza, bo sie wypytuje czasem ze lzami w oczach" napewni mialas?" " nie klamiesz?" "Chce Ci zrobic dobrze a czuje ze tak nie jest, mialas ten orgazm czy nie?"

Gość Ci mężczyźni
ja robie identycznie jak Ty olcha;) i to tez nic nie daje na koniec..i tak pyta hehe

Gość Ci mężczyźni
O...O o jeny to juz w ogóle jest straszne......"ale powiedz prosze" a po 10 mniutach " ale napewno doszłas"??? hehe masakra:D

Gość yksi-kaksi
tez sie zastanawialam powiem szczerze na dtym... musze go zapytac jak sie spotkamy;) ostatnio mialam tak ze juz tuz tuz i nagle... zejdz bo nie wytrzymam.. dziewczyny.. wtedy to dopiero mozna krzyczec:( a pozniej juz mi sie nie chcialo:(

Gość O..O
Ja zawsze jak to on mowi "kwicze" mu nad uchem no sorru ale wytrzymac sie nie da i to tak samo z siebie a On sie mnie pyta czy oprgazm mialam? Nie qtfa cos mnie w dupe ugryzlo...

Gość zdecydddowanie
no to tylko pogratulowac kochankow..... ale cwoki!!

Gość Ci mężczyźni
hahhahaha ugryzłoo :D:D nioo i najgorsze wlasnie jak Ty juz dochodzisz,a tu nagle bęc! zejdz bo nie wytrzymam ....ehh...

Gość O..O
Moj akurat jest wspanialy, ale co mu tam pod czacha siedzi nie wiem? Ja juz Go wylecze z tych pytan...

kazdy jest cwokiem w jakiejs dziedzinie. jeden jest cwokiem bo nie daje kobiecie kwiatow, drugi bo sam se gaci nie wypierze, 3 bo nawet kanapki sobie nie umie zrobic, kolejny bo nie przynosi wystarczajacej ilosci kasy do domu, jeszcze inny bo cale wychowanie dzieci, opieke nad nimi zostawia sowjej kobeicie, i sa i tacy co sie pytaja \'czy doszlac?\"

Gość O..O
Moj to mi nie powie zejdz, tylko mnie podrzuca do gory i mowi teraz sie wygrzeb jakos na boczek... Ech.. smiac mi sie juz chce...

Gość yksi-kaksi
no wlasnie..nie bylo fajnie.. zacisnelam zeby i powiedzialam ze bylo ok;) powiedzmy ze byl wyglodzony po ponad miesiacu abstynencji wiec wybaczam:) normalni jest super.. tylko to puytanie "po" mogloby zniknac;P

Gość gravity
u mnie na samym poczatku to pytanie padalo.. teraz sie chyba sam zorientowal co sie ze mna dzieje ;)

Gość Ci mężczyźni
jestem już:):) goście nadjechali hehe :D:D

facet ktory pyta po czy bylo dobrze to chyba sam sobie niedowierza ze mogl byc sprawca orgazmu...faceci doswiadczeni wydaje mi sie ze tego nie robia..no chyba ze maja to w swoim glupim zwyczaju...ale od takich z daleka nalezy sie trzymac..

no to tez chyba jest prawda. bo moj mlodzia,21 lat.. czasami pyta. cos w tym jest.

Wiecie co? A chodźcie, zróbmy im numer i zapytajmy: A ty? MIałeś??? A za parę minut: ale na pewno miałeś???? A potem jeszcze: ale nie oszukujesz??? :D:D:D