Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystraszonaaaa

czy 175/84kg u kobiety moga być atrakcyjne???

Polecane posty

Gość wystraszonaaaa

wydaje mi sie, że jestem, mam co nieco więcej gdzie niegdzie, ale czy jakis mężczyzna byłby mna zainteresowany, wiedząc o tym np stąd???

Gość wystraszonaaaa
to juz coś :)

Gość 75
Ja przy wzrosie 168 zazwyczaj wazylam 75 kg i wygladalam swietnie! i nie tylko ja tak uwazalam. Mam ciezkie kosci duzy biust i pupe no i miesinie tyle wazyly. Inigdy przenigdy nie usylaszam ze jestem gruba bo nikt nigdy mi nie wierzyl ze tyle waze:) Pozxdrawiam :)

Gość ciekawskaaaa
to ciekawe, ze wypowiadaja się tylko kobiety...hmmmm....

Gość vbcbccbc
chyba tylko dla kanibali, ja bym sie inaczej taka laska nie zainteresowal (jak i 99% facetow, charakter? BUHAHAHAHHA )

Gość orsoipato
no to niech bedzie, jako facet: mogą. nie jest to model wspólczesnego ideału, ale oczywisćie mogą. przy zakochiwaniu się nie jest to aż tak isttone. oczywiscie, jak wiele innych cech, czesci facetow moze to przeszkadzac. |Podopbnie jak blond wlosy, nie mycie zebow, po,malowane [paznokcie etc etc. Na pewno nie jest to 99%

Gość ktos z oddali
E tam moja panna ma 160 i waży 85 kg, KOCHAM JA BARDZO MOCNO:)

Gość gość
Koleżanka waży 75 przy wzroście 168 cm i jakoś faceci sie nią interesowali i interesują. Nawet sobie męża znalazła fajnego;)

Gość 75
a poztym kiedys w playboyu widzialam dziewczyne , ładna z swietna figura , i wiekszosc moich kolegow slinila sie na jej widok o ile sie nie myle to byla jakas dziewczyna w-c mistrzynia fitnessu albo cos w tym rodzaju. I oprocz swietnych , kuszacych zdjec byl wywiad z nia i pod spodem napis wzrost 175 , waga 83 kg - nikt ale to nikt nie wierzyl ze taka swietna laska z taka figura moze tyle wazyc. Wszystko jest kwestia budowy ciala bo gdyby nie byla podana waga nikt by w zyciu tyle jej nie dal. Dlatego smiesza mnie posty w stylu mama 20 lat 175 wzrostu i 80 kg wagi bo rownie dobrze przy tej wadze osoba chudo koscista bedzie wygladala grubboooo a osoba grubo koscista swietnie .. zreszta jest tez wiele innych czynnikow takich jak poziom tluszczu w organizmie czy miesni i nie od dzis wiadomo ze osoba wysportowana od osoby ktora zyje w trybie "siedzaacym" bedzie wygladala 100 razy lepiej i ponetniej. Wiec w odpowedzi na twoje pytanie .. kobiety przy tej wadze moga byc atrakcyjne - ale nie musza.

Gość No nie przesadzajmy
Przy twoim wzroście powinnaś ważyć minimum 15 kg mniej A tak żeby być blisko ideału to powinnaś ważyć 60 - 65 kg czyli 20 kg mniej Prawda jest taka ze jesteś otyła i masz 20 kilogramową nadwagę :(

Gość kreska123
dziewczyny a moja waga dobra: 65 kilo 172 cm??? Troche gruba chyba jestem co? :(

no jeszcze w normie porównując do autorki topiku Możesz też mieć grube i cięzkie kości Moja kobieta ma 170 a wazy 63 kg a nosi rozmaioary S i M Wiec waga nie dokońca pokazuje czy jesteśmy otyli czy nie

Gość piernikowe majtasy
i musze przyznac wawiak, ze ta kobiete to Ty masz bardzo ladna ;)

Moze dodałem pare kilo tak dla pocieszenia alen napewnio wązy coś koło 60 :) Cholera nieługo całe kafe będzie wiedziało jak wyglada moja kobieta :D

Gość piernikowe majtasy
no ja nikomu nie "powiem" oddalam sie 🖐️

Gość nfl
Wszystko zależy od proporcji ciała i jego jędrności Jeżeli jesteś proporcjonalna możesz sie podobać. Jesteś wysoka, a to połowa sukcesu (kilogramy mają gdzie się ulokować), masz długie nogi i pewnie spory biust to twoje atuty. Wydaje mi sie jednak, że powinnaś schudnąć przynajmniej parę kilo. Mam 176 cm i ważę 62 kg i naprawdę trudno mi sobie wyobrazić siebie z nadwyżką 20 kg.

Gość no cóż...
atrakcyjność moim zdaniem nie zależy od kg. :) Dotyczy to zarówno kobiet jak i mężczyzn.

Łeeee, za gruba. Ja na dłuższy związek na pewno bym się nie zainteresował. A na jeden raz - to rzeczywiście zależy. Pozdro600