Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jamamonnie

sercowe rozterki me- krotko zwiezle i na temat.

Polecane posty

Gość jamamonnie

poznalam go na wspolnych wakacjach, brat kolezanki, pojechal z nami. ewidentnie mi sie podoba, mowi mi tez ze mnie lubi, czuje, ze i ja jemu moglam wpasc w oko, ale niczego nei jestem pewna. spotkalismy sie wszyscy razem po wyjezdzie i wciaz tanczyl obok, smial sie, zaczepial mnie. mamy sie znow wszyscy w piatek spotkac. mam od kolezanki jego gg. wlasnie sie pojawil. zagadac? taka pierdola a ja przezywam, jak gowniara:P glupio mi robic 1 krok..

Gość kto wie kto wie
zagadaj i napisz co odpisal :D

Gość jamamonnie
troche mi glupio, bo on nie ma mojego nru i bede musiala zewnie sie tlumaczyc, poza tym to brat kolezanki,, ehh waham sie:P

Oj tam zagadaj do niego śmiało.Tu jest plus że nie musisz mu patrzeć w oczy. A zagadujac napisz mu-hej,z tej strony ta i ta,co słychać i sądze że wasza rozmowa się rozwinie. :) Powodzenia. :)

Gość jamamonnie
poki co jest z/w. ale mam stracha, chyba stchorze. wole patrzec mu w oczy, bo ma takie sliczne, rozesmiane:) poza tym na pewno jej powie, ze zagadalam.. zreszta juz sama nie wiem, o co mi chodzi:P

Gość jamamonnie
no i tak sie cholercia zastanawialam, ze poszedl spac :P eh dupa jestem i tyle, moze jutro mi sie uda;)