Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***********************

Czy ktos moze mi pomoc w kupnie telewizora??

Polecane posty

chce kupic telewizor z plaskim ekranem, czy ktos wie na co powinnam zwrocic uwage?? zeby nie bylo,ze tylko ladnie wyglada ,ale tez technicznie jest dobry? rozwazam Sharp 26 cali albo Samsung 32 cale lub Orion 32 cale mam male mieszkanie wiec moze lepiej pasowalby sharp ,ale tak mnie kusi ,zeby kupic wiekszy ;)

ale nieznana firma, nie wiem czy warto ryzykowac...?

Gość do buteleczka20
Tobie się porządny ban należy

sorry ,ten samsung to jednak 26cali,czyli do wyboru zostaje nieznany orion 32 cae albo sharp mniejszy...:O orion widzialam u znajomego fajnie wyglada i on tez z niego zadowolony,ale jeszcze pytanie jak taki telewizor bedzie wygladal z malym pokoju??takim 11 m2??no ale mysle tez przyszlosciowo ze 2 lata bede tu mieszkala,w tv bylby na pozniej tez ;) Marketa_cz---> na co patrzyliscie przy zakupie?? LG tez mi sie podoba ,ale jest o wiele drozszy,wiec odpada

Gość
Najlepsze firmy produkujace telewizory to:Sony(od lat lider w TV).Jego Bravia-sa bezkonkurencyjne.Drugie miejsce w tej chwili to Samsung.

Gość
Acha jeszcze jedno:LCD,a nie plazma.Znacznie mniejsze zuzycie pradu.

Gość do pokoju
o pow. 11m^2 nie ma co pakować dużego telewizora.26 cali to jest góra

Gość
LG-nie polecam,choc nie mowie do konca i stanowczo-nie.Toa firma nazywala sie dawniej:Gold Star.Byla naprawde denna.Zmienili nazwe podwyzszajac jakosc.Tak czytalem.Na ile to prawdw?Nie wiem.Jest jednak duza roznica,jezeli chodzi o odwzorowanie rzeczywistosci,w telewizorach innych firm niz Sony i Samsung.Moze jeeszcze niektore Panasonic\'ki.

a to fajnie, bo wlasciwie nie wiedzialam jaka za bardzo jest roznica oprocz ceny

Gość moj mezuch kupil
Panasonika 42 cale. dla mnie jest duzy, ale on jest zadowolony.plazma.

Gość do yagon
czy Ty wiesz kiedy Goldstar zmienił nazwę na LG?to było chyba z 15 lat temu.myślisz,że nic się nie zmieniło przez tyle lat ?to już jest inna firma.nie mówię,że jest najlepsza(ale zła nie jest,telewizory robi całkiem dobre).nie wiem dlaczego od razu ją skreślasz

Gość
-do---- moj mezuch kupil\" A powiedz nam ile pobiera mocy?Jest to napisane na tabliczce z tylu.Wartosc podana w Watach.

Gość
FAKTY---LG-nie polecam,choc nie mowie do konca i stanowczo-nie.Toa firma nazywala sie dawniej:Gold Star.Byla naprawde denna.Zmienili nazwe podwyzszajac jakosc.Tak czytalem. ...i fikcje- do yagon czy Ty wiesz kiedy Goldstar zmienił nazwę na LG?to było chyba z 15 lat temu.myślisz,że nic się nie zmieniło przez tyle lat ?to już jest inna firma.nie mówię,że jest najlepsza(ale zła nie jest,telewizory robi całkiem dobre).nie wiem dlaczego od razu ją skreślasz

a moze ktos wie o co chodzi z kontrastem ; ktory jest lepszy; ten ktory ma 2000:1(dynamiczny) czy 1200:1 ????

Gość a jak myślisz
że który?jasne że 2000:1

Gość do yagon
a miałeś kiedykolwiek produkt tej firmy?

no zawsze mi sie wydawalo ,ze samsung to gorsza firma od sharp

Gość
Telewizory kupuje zawsze Sony.Ale np.video-Panasonic-sa najlepsze.

tu jest stronka tego samsunga: http://www.otto.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Otto-OttoDe-Site/de_DE/-/EUR/OV_DisplayProductInformation-Start;sid=iJb02HeeQJfA2TEkraY0sBuUQrsSY8MsAXr5VftR2olRliWBLdhftHpGrItsCA==?BundlePage=5&CategoryName=sh776800&dynPageSize=15&ListSize=15&isMorePage=true&ls=0&ProductID=E1B_AAAB5LgAAAEUlShNPCA8&ProductPage=0&filter_selection_1=f231&filter_selection_5=f5857&filter_selection_6=filter_price_Bis_900_Euro niestety tylko po niemiecku,ale chodzi mi o ocene tez wygladu no i sama sie zamieszalam, na neckermanie 26cali bylo za ta sama cene, a w otto 32 cale mozna za tyle samo kupic :O sorki za wprowadzenie w blad :O a sharp jest tutaj: http://www.eukasa.pl/audio-video-technika/kupowac/20269/sharp/ sharp ladniejszy ma wyglad jak dla mnie,no ale chodzi tez przeciez o to,zeby techncznie byl dobry...

Gość moj mezuch kupil
wydaje mi sie,ze 261 W. sprawdzic nie moge bo tv wisi na scianie. :)

na pewno trzeba wyciac sorki nie wkleja sie normalnie :O

Gość do yagon
nio to widzisz.naczytałeś się gdzieś w internecie głupot i teraz powtarzasz.ja zajmuje sie elektroniką i z LG nie raz miałem do czynienia i jeśli chodzi o monitory i TV to naprawdę nie są złe