Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczony xyz

Moja panna nie chce chodzić w obcasach i spódnicach

Polecane posty

Gość zniesmaczony xyz

Moja panna nie chce chodzić w obcasach i spódnicach, bo boi się że jak założy obcasy to jest 1 cm wyższa ode mnie. A na płaskich butach nie chce chodzić w spódnicy. :/ Co mam zrobić ? :/ W Irlandii moja poprzednia dziewczyna (Irlandka) miała 180 cm wzrostu i nie bylo problemow ze byla wyzsza ode mnie. I czasem obcasy zakladala

Gość gość
A jaka jest miedzy Wami roznica wzrostu? Przeciez obcas nie musi byc 8 cm, nawet 3-4 cm już wysmukla noge i wygląda fajnie. Ja z kolei chadzam tylko na obcasach już prawie 10 lat i aż mi niewygodnie w płaskim bucie:o

Gość gość
A co do spodnic, to mimo że w tym sezonie, czego pewnie nie wiesz dominuje obuwie płaskie, zarówno do spodni jak i spodnic, to ja Twoją dziewczyne rozumiem. Zupelnie traci urok jak sie zaklada fajną kieckę do jakis płaskich kapci:o

Gość zniesmaczony xyz
dodam, że co noc oddaję się na dworcu centralnym za paczkę orzeszków ziemnych lub draży kokosowych :classic_cool:

Gość gość
Od draży sie zęby psują ;)

Gość zniesmaczony xyz
dodam, że o każdej pełnej godzinie oddaję sie panu Ziutkowi za paczkę draży kawowych , ktore później konsumuję na tyłach Biedronki :classic_cool:

Gość zniesmaczony xyz
spanikowałem :( idę na orzeszki :classic_cool:

Gość anna26
Mam 179 cm wzrostu, mój facet jest tylko 2 cm wyższy, mimo to chętnie zakładam wysokie obcasy, w których jestem od niego znacznie wyższa. Jemu to nie przeszkadza, mnie również. Po domu chodzę w klapkach na 9cm obcasie.