Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrrrr grrrr

Denerwuje was jak ekspedientka w sklepie traktuje was jak dzieci?

Polecane posty

Gość wrrrr grrrr

Byłam dziś w sklepie obuwniczym, była tam taka ekspedientka w wieku ok. 22 lata (ja mam 31) no i odzywając się do mnie mówi mi "co ci kochanie podać" 😠

Gość pewnie młodo wyglądasz

Mnie też zdarzyła się taka sytuacja, ale Twoja ekspedientka była uprzejma, a moja powiedziała do mnie jak do smarkacza typu \"czego tutaj szukasz? nie ma tu nic dla ciebie\" To był sklep z eleganckimi płaszczami, potrzebowłam taki w zeszłym roku - czasem taki ciuch potrzebny. Mam 26 lat, więc w zeszłym roku miałam 25. Fakt, że nie byłam ubrana jak typowa klientka tego sklepu, a i do dziś mylą mnie z gimnazjalistkami - podobno taki typ urody. Wtedy mówię co myślę i wychodzę, bo jestem dosyć wybuchowa.... Hasło typu kochanie potraktowałabym raczej z uśmiechem.... Nie ma się co denerwować chciała być miła :))

mnie i tak najbardziej denerwuja laski w pewnej sephorze :O jak jestes ubrana zwyczajnie, to nawet nie chce im sie pomagac, bo leca jak muchy do gowna, gdy na horyzoncie pojawi sie kobieta, ktora ubrana jest na pozor bogatej damy. W tej akurat sephorze robie zakupy dosc rzadko, wiec nie moga mnie kojarzyc. Zdarzalo mi sie pojechac na zakupy w zwyklych wycierakach i koszulce, bez makijazu - nie moglam liczyc na na mila obsluge, zdarzalo sie jechac np. z waznego spotkania i \"wygladac\" to o malo sie powypadaly z butow tak do mnie pedzily :O

BYła nie wyszkolona ;) Nie wie co to profesjonalna obsługa klienta . Idz do Markowego sklepu w dużym Centrum -- tego nie zaznasz - wiem co pisze;)

NAwet na stacji benzynowej można spotkać się z brakiem profesjonalnego podejścia. Niedawno płaciłam za paliwo a obsługiwała mnie \"panienka\" z dekoldem do pasa, wielkimi kolczykami na uszach i z gumą do żucia. Obrzydlistwo. Czułam się jak w taniej dyskotece, ale wiecie co ja się szybko zrażam i nie zatankuję tam więcej. Niestety muszą się jeszcze wiele niektórzy nauczyć... :D

Skażone myśleniem - hahahaha - dobre ciemna strono ciupagi - bardzo dobre hasło Tak trzymać :D

Gość frk-09
A która to była stacja :D ?

albo wkurzylo mnie haslo: tak, jest, ale to drogie bardzo i mina :O (nie pamietam co kupowalam, ale pamietam moja reakcje i mine sprzedawcy) podciagnelam rekawy, wyjelam portfel powoli, otworzylam go, blysnelam kartami, wyjelam gotowke, odliczylam co do grosza i reszte kasy schowalam do portfela :D alez mialam satysfakcje kiedy o malo oczy nie wypadly z oczodolow

a mnie jakaś frajerka-ekspedientka nazwała złodziejką za plecami jak już wychodziłam :classic_cool: \"mi się wydaje że ta pani coś ukradła\" powiedziała ta kurwa, a ja prawie z butów wyskoczyłam i już chciałam do niej iść i zjechać... ale się opanowałam, bo akurat sie spieszyłam (żałujee :() a na dodatek miałam kilka nieotwartych w torebce kosmetyków, kupionych dnia poprzedniego.... :D akurat tak wyszło... do czego to doszło, żeby kobieta po zawodówce, mnie o coś takiego oskarżała. że ją nie stać to nie znaczy że mnie... tamta ekspedientka to się nadaje do pieprzenia i rodzenia dzieci a nie do myślenia :o:o

Gość a czemu cie tak oskarżyła

Gość tiramisuuuuuuuuu
a jak klienci mowili do mnie kochanie, laleczko?? mam lat 28 i jakies glupie baby mysla ze moga mnie traktowac z gory a jedna probowala mowic do mnie : cipeczko...wyperswadowalam jej to grzecznie nigdy nie powiedzialabym do klienta kochanie, jeszcze by zle zrozumial ;) a zreszta zmienilam prace i jestem happy na pohybel konsumentom! ;)

Gość tiramisuuuuuuuuu
nigdy nie lubilam wciskania kitu, zawsze informowalam klientow o przedziale cenowym towaru, bo przykro mi bylo jak ktos mial malo kasy, albo mowilam cene opisywalam towar i pytalam czy to odpowiada...aahhhh nie nadaje sie do handlu, mieczak jestem :P

Ja kiedyś byłam ze znajomą na zakupach w Vero Modzie. Kumpela ma 19 lat, ale wygląda na znacznie mniej. Mniejsza o to. Miała do wydania sporo kasy za świadectwo maturalne. :D Jak chodziłyśmy i oglądałyśmy to ekspedientki na nas patrzyły jak na kosmitki, a swoją miną wyrażały \"Idźcie już stąd, i tak nic nie kupicie, jeszcze tylko coś zbrudzicie\". :/ Ale jak kumpela podeszła do kasy i kupiła ciuchy za ponad 180zł, to już była milutka i potulna. Nawet odpowiednie dodatki zaproponowała.

A mi działają na nerwy te latające non stop obok mnie. Najgorzej jest w luksusowych sklepach. Ja jedna i 15 babek nade mną. Wolałabym,żeby nikt się mną nie interesowal, pooglądać spokojnie.

Ja lubię dwóch panów, którzy zawsze są przy przebieralniach w H&M. :D Uwielbiam ich po prostu. Nie dość, że bardzo pomocni, to zabawni. A o tym, że przystojni to już nie wspomnę. ;)

Niestety BP choć wydawało mi się, że to pożądna fima, zdarzają się i takie ekspedientki. :|

Gość jak wolicie...
Jak wchodzicie do sklepu zaczynacie ogladać sobie różne rzeczy to wolicie żeby ekspedientka podeszła i zaproponowała pomoc, czy raczej wolicie same poprosić w razie konieczności?

Może przywitać, ale od razu nie rzucać się z pomocą, bo nie zawsze idziemy do sklepu z listą zakupów. Ale jeśli przy jednej półce długo się \"szamocczemy\" to może zaproponować pomoc. Ja tak właśnie lubię. Choć przyznam, że wyczucie odpowiedniego momentu przez ekspedientkę jest naprawdę trudne :) Buziak

do mnie wszyscy mówia na Ty baby w sklepach, u lekarza, w urzedach, moja ekipa remontowa, sąsiadka, która zalałam z pękniętego wężyka (ta mówiła do mnie wyjątkowo brzydko), gimnazliści pytajcy o godzinę dla niektórych matka bym mogła być, ale widac nie zasłuzyłam sobie na \"Pani\" :o

Gość macie pechaaa

Gość a ile masz lat haris

Gość samita
A ja mieszkam w niewielkim miescie i dopiero tutaj naprawde widac jaka bywa ''profesjonalna'' obsluga w sklepach. Pani, ktora gdy wchodze do sklepu nawet na dzien dobry nie odpowie, wzrokiem mowi do mnie spier:) stad gdzy prosze o cos to z laska mi podaje towar ale gdy na ajks rzecz sie zdecyduje to sie cyrk dopiero zaczyna... Prosze, dziekuje, do drzwi mnie odprowadzi z usnmiechem na twarzy... Albo jest u nas taka drogeria. Prowadzi ja malzenstwo w srednim wieku i zawsze obydwoje mowia do mnie kochanie sloneczno. Nienawidze tego!!!!

Gość samita
A zapomnialam dodac ze ten Pan z drogerii tak mnie kiedys zdenerwowal ze wyszlam ze sklepu, bo podchodzi do mnie pewnego dnia i krzyczy na cala drogerie ''ale masz sloneczko wlosy zniszczone(dotyka ich wtedy!!!!!!!!!!) musisz kupic cos koniecznie na rozdwojone koncowki, ja polecam...'' i tu padla nazwa znanej odzywki. Czasami chamstwo nie zna granic....

Gość oallalala
mnie to najbardziej wk**wia to debilne pytanie: W czym moge pomoc? no w czym ona mi pomoże, zdejmie ciuch z wieszaka? bo do niczego wiecej sie zazwyczaj te panienki nie nadaja. wystarczy zapytac o material, to szuka nerwowo na matce i od razu sie zakreca. supersmiesni to sa niektorzy sprzedawcy w sklepach ze sprzetem. znaja sie mniej niz klienci i po paru pytaniach kompletnie wysiadaja. ja mm z tego wielbi ubaw. bo akurat tak sie sklada, ze bardzo dobrze sie znam nowoczesnych urzadzeniach i zwykle sama sprawdzam parametry, itp, ale dla jaj ich pytam. oni jak widza mloda kobiete to mysla, ze jest glupia jak but i wrecz nie odroznia telewizora LCD od plazmowowego, a po kilku minutach sie okazuje, ze mogli by sie ode mnie uczyc

oallalala - hehe, masz racje ;). Sprzedawcy w sklepach rtv w 90% nie maja pojecia o sprzecie, ktory sprzedaja...

Gość szukaj
maweł --> ty jestes kobietą??