Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taki_jeden_on

Umawianie się przez internet. Ja już mam dosyć, kobiety są fałszywe.

Polecane posty

Już zwątpiłem że poznam przez internet kobietę, z ktorą mi coś wyjdzie. Denerwuje mnie to, że jak się spotkanie uda, jest miło, ciekawie, fajnie się rozmawia, kobieta mi dziękuje za spotkanie, cieszy się że się poznaliśmy itd. A potem widzę, że ta dziewczyna ciągle dzień w dzień zagląda na ten portal randkowy, na którym się poznaliśmy. Wkurza mnie to, że kobiety na takich stronach zawsze mają ileś tam adoratorów i sobie testują i wybierają. I można się starać nie wiadomo jak, a potem i tak zawsze wychodzi tak, że znajomość się kończy po jednym spotkaniu. Już mam to gdzieś, wolę być sam niż się stresować.

Gość cwaniara
tia, kobiety testują...a Ty przepraszam po takim spotkaniu co robisz na takim portalu? świętoszek się znalazł :D:D:D:D

jak ci nie obchodzi, to po co odpisujesz? A jeśli o mnie chodzi, to wchodzę na taką stronę z \"lewego\" konta i sprawdzam w ten sposób czy dziewczyna się tam loguje. Jak mi się któraś spodoba, to już do innych nie piszę. A kobiety najpierw ściemniają, że jest fajnie, a potem nagle umawiają się z innymi.

Gość lala+
po jednym spotkaniu chcesz wiernosci do grobowej deski no facet wez przestan:o

Gość cwaniara
aaaaa :D i wszystko jasne :D no to nie umiem odpowiedzieć na to pytanie...to że laska po spotkaniu wchodzi na taki portal wcale nie musi oznaczać, że wasze sportkanie było do niczego, może faktycznie było fajnie...ale czy po jednym spotkaniu masz mieć na nią wyłączność ??????? to chyba o to chodzi ?

Gość usmiech usmiech
mam na twarzy kobity robią podobnie,patrzą na logowanie poznanego faceta z innego konta. Nie wszystkie są blondi:D

Nie chodzi o wierność do grobowej deski. Tylko o to, żeby kobieta nie ściemniała że jest zadowolona ze spotkania. Potem bym się nie łudził że będzie kolejne.

Gość lala+
wogóle te wszystkie portale randkowe sa beznadziejne 70%siedzacych tam facetów szuka tylko laski na sex powiedzmy to sobie szczerze:o

Gość cwaniara
ale może będzie kolejne, skąd wiesz, ze nie?

cwaniara, no ale wiesz, to jest takie niezbyt fajne uczucie, jak spotykasz sie z dziewczyną, super spędzacie czas, wracasz do domu, logujesz się z tego lewego konta i okazuje się że ona zaraz po powrocie do domu tam zajrzała. To takie dobijające.

Gość cwaniara
eee, lala :D a tu na kafe to może nie ? :D

Gość lala+
moze niescioemniała moze niewie czy ty jej nie olejesz moze ona jednak po prostu kulturalnie powiedziała ze było miło ale myslała cos innego tych moze jest duzo..:P

Gość lala+
wszedzie na kafe na czatach portalach tylko sie ślinią i czychają na nasza cnote:P:D niewyzyte samce

lala+ nie wiem jak inni faceci, ale ja seksu na takich stronach nie szukam. Szukam przyjaźni, która mogłaby się przerodzić w coś więcej.

Gość cwaniara
no zgadza się facet, to może być przykre...ale wiesz, nie znasz całej prawdy po co weszła itd i Twoje podejrzenia i oskarżenia mogą nie być do końca prawdziwe, że tobie kłamała...CHOĆ nie mówię, że są i takie laski, co po spotkaniu mówią, że było super a potem omijają Cię szerokim łukiem... to chyba zależy od danej osoby..są ludzie i ludziska... ja wychodzę z załozenia, ze szczerość przede wszystkim (dziwię się, że jeszcze żyję ) ale widocznie teraz liczy się polityczna poprawność i nie mówienie prawdy tylko tego, co druga strona chce słyszeć...

Gość anka c
no wez daj wez sobie odpusc...a co one Ci na tych spotkaniach obiecuja, ze sie z nikim innym nie umowia, ze uwazasz ze sciemniaja? przeciez po jednym spotkaniu nie jestescie para! dziewczyna moglaby sie z Toba spotykac przez miesiac na takie niezobowiazujace pogawedki i jeszcze z kilkoma innymi rownolegle i nie widzialabym w tym nic nadzwyczajnego....

jak nie tracić wiary, jak takie sytuacje się notorycznie powtarzają? Może ja coś źle na tych rankach robię, może za bardzo jestem dostępny i za mocno się uzewnętrzniam... nie wiem.

anka c, no widzisz, a ja mam inaczej. Jak mi się już jedna dziewczyna spodoba, to chciałbym się skoncentrować tylko na niej. Pewnie to błąd, no ale inaczej nie umiem. Nie umiałbym kręcić z kilkoma na raz.

Gość cwaniara
a ja Wam powiem, że ja poznałam PRAWDZIWEGO PRZYJACIELA właśnie w dość "niecodziennych" okolicznościach, które normalnego śmiertelnika by zgorszyły, a to nas tylko przybliżyło i możemy gadać o WSZYSTKIM:) więc taki_jeden trzymam kciuki, że i Tobie się powiedzie, tylko nic na siłę, bo im bardziej coś pragniesz tym więcej trafiasz na głupie blondzie a gdy tego się najmniej spodziewasz możesz poznać tę, która jak Ty szuka kogoś do pogadania itp... :)

Gość cwaniara
no więc właśnie i tu robisz facet błąd !! koncentrujesz się na jednej lasce tym samym pokazujesz jej, że Tobie zależy bardziej... a laskom w to tylko graj...i będą Tobą kręcić jak chamem...smutne a prawdziwe...zacznij się bawić, wyluzuj i zobaczysz sam zmiane :)

z tym umawianiem to bywało różnie. Raz po dłuższym pisaniu, raz wcześniej. Z tą dziewczyną było w miarę szybko, bo po 10 dniach pisania na gg. Myślę, że to nie o to chodzi. Ale z tą niedostępnością to chyba dobry pomysł, muszę czasami przystopowywać

Ama_leta, no widzisz, ja właśnie z tą dziewczyną też tak miałem jakbyśmy znali się od lat. Naprawdę to było udane spotkanie, ale ona kurde już tego samego dnia weszła znowu na ten portal. Mam wrażenie, że umawia się z innymi i sobie facetami tasuje. A ja nie chcę być cześcią jakichś jej gierek. Nawet jak się spotkamy ponownie to będę się z tym źle czuł.

Gość anka c
no coz...dla Ciebie to jest oczywiste, ze po spotkaniu umawiacie sie tylko ze soba albo mowicie wprost,ze nie jestescie zainteresowani moze nie zakladaj z gory, ze te dziewczyny Cie "zdradzaja" gdybyscie poznali sie w realu tez pewnie okazaloby sie, ze nowo poznana dziewczyna fliruje i z Toba i jeszcze innym kolega, z ktory zdaza jej sie gdzies spotkac i pogadac spotkania i rozmowy to nie zdrada! przeciez one z kolegami z realu tez sie spotykaja.. mam wrazenie ze jestes nastolatkiem ...wiec to pewnie niewinne dosc spotkania...

dobra, w sumie macie rację. Może ja nieco staroświecki jestem, no ale ok, rozumiem że nie jesteśmy po jednym spotkaniu uwiązani do siebie.

Gość anka c
o kurcze 23? a ja myslalam ze tak z 16, skoro przywiazujesz taka wage do lojalnosci juz po 1 spotkaniu...sory...:) nie bede juz tu glupich rad udzielac, poprostu mysle ze bierzesz te ich spotkania zbyt serio, a to ze nieznjome osoby spotykaja sie tez z innymi nieznajomymi wydaje mi sie byc wkalkulowane w idee tego sposobu poznawania ludzi :) pozdrawiam i zycze zebys znalazl dziewczyna z ktora sie dogadasz:)