Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość euro kasek

Co stare babcie i dziadki widzą złego w młodych całujących się na ulicy parach??

Polecane posty

Gość euro kasek

Wkurzają się nawet jak widzą chłopaka trzymającego dziewczyną za rekę, nie mówiąc o tym, że kogoś przyuważą na całowaniu się. Jak myslicie, czy to mocherowa mentalność, czy oni po prostu zazdroszczą młodym, zycia?

bo - jak zauważyłam - starym babciom i dziadkom ogólnie wszystko wokół przeszkadza - chyba tak dla zasady :-/

Gość v25
to jest dla nich nie do pomyślenia ... w ich czasach takie zachowanie nie mogło się zdarzyć ... oni nie zazdroszczą poprostu to inne pokolenie ... wychowane na innych zasadach..

Pewnie trochę zazdroszczą...a trochę uważają pocałunki na ulicy za \"niemoralne\"... Jest takie fajne przysłowie: \"zapomniał wół, jak cielęciem był\":D

Gość euro kasek
Stare babcie i dziadki mają w większości wstętne zawiste mordy! Czasem zdarzy się jakaś miła starowinka, uśmioechnięta i radosna, ale najczęściej to by wszystkim młodszym przyłożyli laskami.

Gość kropelka wina
Ja niby stara nie jestem, nic obscenicznego w tym nie widzę, ale mnie to wkurza...bo też bym tak chciała, ale nie mam z kim.

Gość Babcia moherowa
Ja nie mam nic przeciw całowaniu i nie zazdroszczę bo przecież mogę całować się z moim dziadkiem ile wlezie.

Gość Babcia moherowa
euro kasek Chyba przesadzasz