Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruda ale nie wiewiórka

wystylizujcie rudzielca by była z niej lasencja

Polecane posty

Gość ruda ale nie wiewiórka

jestem posiadaczką eterycznej raczej urody: włosy w kolorze rudym, jasna karnacja, która się raczej nie opala, a jeśli już to na różowo:( . na kolor włosków nie narzekam, jestem wręcz z nich dumna. Nie mam zamiaru ich rozjasniać i wyglądać jak kanarek:), jeśli chodzi o ciałko to używam samoopalaczy ( z umiarem!!!!) by nie wyglądać jak marchewka, to nam rudzielcom nie dodaje uroku, wyglądamy wręcz sztucznie. Delikatne musniecie samoopalaczem na naszej skórze wydobywa w nas przepiekną urodę - wtedy jest cudnie. Piszę do waś kochanie byście mi poradziłyi co powinnam robić by najefektywniej pielęgnować moją urodę, Zapewne nie jestem sama, dużo znajdzie się chętnych kobietek, które tak jak ja chciałyby znaleść praktyczne porady na temat pielęgnacji naszego piękna - rudego a zarazem kobiecego. Rude kobietki - łączmy się W nas drzemie potencjał kobiecego piękna, trzeba tylko wyeksponować swoje atuty. Proponuję tu zamieszczać swoje sztuczki i porady z których każda skorzysta.

a ja powiem tylko, że zazdroszczę. zawsze uważałam rude kobiety za piękne. u nas z szkole jest jedna taka, co ma takie rude ogniste włosy, jest blada, ma piegi i do tego ciemne, brązowe oczy... cudnie to wygląda.

Gość lulu luIa
wow! masz oryginalny typ urody :) nie jestem specem od mody, ale wiem, że powinnaś zadbać o wlaściwy dobór kolorów - pewnie ładnie Ci jest w zieleniach, brazach, turkusie, ale nie łącz kilku krzykliwych kolorów w jednym zestawie! A jaka masz dlugość włosków? Napisz cokolwiek, proszę ;)

Gość saraem
Och jak ja chciałabym mieć rude włosy! Kiedyś farbowałam na " coś koło czerwieni" ale w koncu zrozumiałam że moje naturalne brązowe włoski tez są piękne. Ale jednak ten rudy....

zawsze chciałabym być ruda i mieć piegi..w dzieciństwie to nawet płakałam, że wszyscy zachwycają się jaka ze mnie czarnulka i cyganeczka:o ja chciałam mieć ognisty kolor włosów i zielone oczy..no natury sie nie zmieni, ale chociaż piegi dostałam:)naprawdę zazdroszczę

ja mam podobny typ urody - rude włosy, blada cera z lekkimi piegami, nieokreślone niebiesko - szaro - zielone oczy. Czasem żeby włoski miały lepszy połysk to nakładam hennę firmy Venita (balsam). poza tym niedawno odkryłam fajny kremik Olay - ten rozświetlający z mandarynką. nie nadaje koloru, ale tak fajnie rozświetla i wydaje mi się, że ładnie współgra z włosami ;) oczy maluję lekko brązową kredką i tuszuję brązowym tuszem. niby nie widać, że jest brązowy, a jednak nie jest aż tak kontrastujący jak czarny i ładniej wygląda :) powiek na ogół nie maluję, ale jak już to cieniami brązowymi lub brązowo - kremowymi, matowymi. usta za to tylko bezbarwną pomadką lub błyszczykiem. bez makijażu podobno też wyglądam ciekawie ;) ubrania staram się dobierać w takich kolorach jak było napisane na tych stronkach, które wcześniej podałam. co mogę powiedzieć od siebie to to, że w ciemnym turkusie rudzielcom z takimi oczami jak ja jest naprawdę ładnie - moje oczy wtedy przybierają kolor identyczny jak sweterek. jak coś jeszcze mi się przypomni to napiszę :) szkoda, że nikt nie pisze, bo chętnie bym \"posłuchała\" jakiś rad. a tu tylko same \"ochy i achy\" ;) :D

Gość rudasy fuujjjjjjjjjjjjjj

Gość rudasy fuujjjjjjjjjjjjjj
zazwyczaj rudasy maja tak jasne brwi i rzesy,ze prawie ich nie widac,bleeee