Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maksiulka

wieczór z prawie już moim chłopakiem pomóżcie!!!

Polecane posty

on robi kolacje ja natomiast jakis gwóźdź wieczoru tylko prosze nie piszcie mi o striptizach zwiazku jeszcze nie ma wiec musi to byc cos subtelnego mysle i mysle wiec moze komus cos wpadnie do glowy prosze pomozcie!!! chce zrobic wrazenie!

Gość pocałuj go

Gość powiedz mu
aj low ju

gwozdz wieczoru? moze przynies jakis dobry film na dvd, albo winko i romantyczna kolacja we dwoje:)

Gość spytaj go
kiedy w końcu poprosi cie o chodzenie

możesz wybrać w waszym mieście jakieś magiczne miejsce, w którym nie ma zbyt wiele osób, skąd jest malowniczy widok nocą... takie, gdzie lubisz przebywać... i po tej kolacji wręczyć mu kurtkę i zabrać na spacer do tego miejsca... tam możecie wypić po lampce wina.. ( jak to rzadko uczęszczane miejsce, to ukryj je za krzaczkiem :D) potem romantyczny buziak w świetle księżyca... ahhhh poniosło mnie:P aż się sama rozmarzyłam, hehe powodzenia

buziaki juz byly...wino tez juz wie ze mam przyniesc.Ale chce cos oryginalnego...zastanawiam sie czy wogole cos takiego jest?

Gość 13 luty
Obciągnij mu z połykiem aż po same kokosy

do poprzedniczki!!!! sory ale nie umiesz chyba czytac takie zbedne komentarze to zachowaj dla siebie na poczatku pisalam juz cos o hamskich zarcikach!!!!

dziś kolejny dzień a do piątku coraz to blizej!!! Prosze wypowiadajcie sie bo ja nei iem co mam robic:( chcialabym cos oryginalnego!Moze ktos juz robil cos podobnego? moze komus cos wpadlo do glowy?

no i po co ci to? :-0 w takich sytuacjach i tak zawsze wpadają starzy i wszystko spieprzą :-P cały misterny plan i tak pójdzie f pisdu :-P

no to dziadkowie, znajomi, sąsiedzi, Krystyna z gazowni, Chajzer z Vizirem........ :-0 cokolwiek, ale i tak sie nie uda :-0 nigdy sie nie udaje :-0 :-P

Gość Rasih Lipton
Zrób mu romantyczną lewatywę. Wiesz, przy świecach, bez pośpiechu, owiń go ciepłym ręcznikiem i wlej mu tak z półtora litra, mów do niego przy tym czule - to działa!

Gość pranie mu zrób
skarpetki,slipy i takie tam ...:-p

Gość 89987
Heja. Tzn. zazwyczaj jak sie planuje to coś tam niewypali, nigdy nie ma tak na "błysk".:classic_cool: Samo życie. A Ty może troche wyluzuj, bo to i tak wszytsko b dobrze, nie potrzebnie aż tak b przeżywasz. Poważnie mówię.🌼

Gość 89987
Ja w każdym razie, zawsze gdy pucowałam sobie odbyt "na błysk", dostawałam ostrej, toksycznej biegunki :-o

nie przejmuj sie takim pisaniem;) ja polecam wino, siądzecie sobie, pogadacie:)...najlepiej będzie jak w piątek ładnie sie ubierzesz, umalujesz... zrób na nim oszałamające wrażenie:)

Gość 89987
smiesznie tylko było gdy wpychalismy sobie w odbyty piłki lekarskie,jak mnie weszla po nasmarowaniu a jemu bez smarowania :classic_cool:

anv> no niby dobrze, ale co dalej? co z gwoździem programu? :-0 za dużo Magdy M., za mało realizmu :-0