Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za kaczorami

NA KOGO BEDZIECIE GŁOSOWAC?

Polecane posty

Gość za kaczorami

Gość a niech
cie świnia poliże.

Gość brukselkaa
napewno nie na kaczki

Gość za kaczorami
no no - ----> alez to na sz obuwatelski obowiazek! a niech ---> WSTYD!! mamusia nie nauczyła szacunku??!

a ich obowiazkiem jest zapewnienie obywatelowi godnego zycia skoro oni sie nie wywiazuja z obowiazku to dlaczego ja musze!!?? :P

Gość dxjjkjkj
Lepper gora:P

Gość za kaczorami
i w tym sęk moi drodzy... eh.. ZROZUMNIE PEWNA RZECZ, ZE POLSKA NIE RZADZI ANI RZAD, ANI WŁADZA TYLKO MEDIA!! a media sa przeciwne kaczorom dlaczego?? bo oni chca walczyc z korupcja, myslicie ze jak przez tyle lat było zle w polsce to KACZORY POWINNI TO NAPRAWIC W 2 LATA?? NA NAPRAWE RZADU POTRZEBA 10-CI LAT!, poza tym mamy rzad wiekszosciowy.. co uniemozliwia im prace az przykro czytac, napisałam ze na kaczynskich i juz jakiez agresywne tresci, polacy nie maja cienia tolerancji..

nie zaglosuje tak chociazby z jednego powodu, nie chce zeby moj kraj byl posmiewiskiem europy a odkad jest ten rzad, tak jest!

Gość smutas23
NA NKOGO POLITYCY SA FAŁSZYWI KAZDY JEDEN SKALADA DEKLARACJE KTÓRYCH NIGDY NIE WYKONA POLITYKA TO BAGNOA NIGDY NIE GŁOSOWALAM I NIGDY TEGI NIE ZROBIE PRZYKRO MI

Gość hgr
Na Korwina Mikke

Gość na Andrzeja z Biłgoraja

Gość wyborowa
ich obowiazkiem jest zapewnienie obywatelowi godnego zycia skoro oni sie nie wywiazuja z obowiazku to dlaczego ja musze!!?? no no ladnie to ujelas/les na prawde!

Gość Pasztet z powołania
Na PiS A wedlug kogo jesteśmy pośmiewiskiem w świecie jeśli mogę spytać:) Jeszcze się z czymś takim nie spotkałam

Gość a niech cie
A w Biłgoraju jest piyknie.

malo artykulow bylo w niemczech gdzie wysmiewali naszego prezydenta? duzo o tym bylo w tv ale co sie dziwic ze nie wiesz, juz nie wspomne o slynnej przygodzie z teletubisiami

Gość za kaczorami
eh... A CO TO ZNACZY ZE JEST POSMIEWISKIEM??? ludzie nie rozumiecie ze nasz rzad od dawna jest jednym wielkim bagnem???!!!??!!?? i co, MYSLICIE ZE KACZORY MAJA TO OD TAK ZMIENIC W CHWILE?? NIE ROZUMIECIE Z E POLSKA OD KILKU LAT JEST REGULARNIE WYSPRZEDAWANA Z AGROSZE, JEST SKORUMPOWANA NA MAXA, I CO, KACZORY MAJA W 2 TALA WSZYSTKO NAPRAWIC, JASNE..

Gość A ja pojde głosować
I zagłosuje na PO i może super lepiej nie będzie, ale przynajmniej oni nie odrócą się dupą od zagranicy, od naszych sąsiadów z którymi powinniśmy mieć ZDROWE stosunki i nie będą lizać dupska amerykańcą którzy mają nas w piździe...

nie lubie cwaniactwa, najpierw ENdrju lepper do koalicji aby pozyskac sobie elektorat a jak nie byl potrzebny to dymisja, dajcie spokoj i nie naklaniajcie nikogo do PISu! zadales pytanie do odpowiedzialam, nie chce sobie psuc humoru przed snem