Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anuLkA19_

ale nudny dzien

Polecane posty

Gość umpumpum
tez sie nudzeeee juz tak od miesiaca, nie znalazlam pracy na wakacje, chlopak uczy sie na poprawki, a ja zdycham z nudow:O

Gość umpumpum
moze pogadamy? jestesmy chyba w podobnym wieku, ja mam 21 lat:) moj facet tez,razem jestesmy od 2 lat;) jakos teraz nie moge sobie wyobrazic, czym ja sie zajmowalam, kiedy bylam sama, skoro teraz jak mam faceta to ciagle sie nudze:O

a skad jestes umpumpump???u mnie ejst lipa z tym bo moj chlopak pracuje tylko 2 zmiany:(takto by mi sie nudzilo jakby przyszedl do mnie:P:)

po jogurt jeszcze nie poszlam:Pnie chce mi sie wychodzic z dmoq ale z nudow zrobie salatke na kolacje:)

Ja chetnie bym sie posexil ;)...ale musze poczekac jeszcze kilka dzionkow :P.

A bo z kolezanka umowilem sie dopiero na czwartek ;).

Gość umpumpum
jestem z torunia:) facet mieszka ode mnie 50 km dalej, teraz jest zajety nauka wiec lipa:O ale chociaz sie wyspalam:D

dziewczynalat20 - ok, taka blizsza \"kolezanka\" ;)...ale nie zadne sex buddies(czy jak to sie tam zwie po amerykansku :P). Poprostu od czasu do czasu...a ze oboje jestesmy wolni...

Nie ukrywam ;), chociaz moze zakonczyc sie \"problemami\", ktore mialem we wczesniejszej, podobnej znajomosci.. ;)(ktoras ze strone sie zaangazowala..).