Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ange27

kto pamieta z lat dziecinnych taka zabawę?

Polecane posty

siedziało sie na przeciwko drugiej osoby i dłońmi wyklaskiwało się słowa jakiejs wyliczanki? pamietacie słowa takiej zabawy? nie potrafie sobie przypomniec a bardzo potrzebuje

ja pamiętam np. trumf trumf misia bela, misia kasia komfacela, misia a, misia b, misia kasia komface :D :P albo coś takiego: ene due rike fake korba borba uses smake dalej niestety zanik pamięci :P

ja pamiętam dwie: tylko napiszę fonetycznie bo w angielskim nie jestem mocna si si maj bejbi aj łantu sejbi aj łantu sejbi aj łantu ju pani zo zo zo pani sia sia sia pani zosia mężą ma a ten mąż mąż mąż pije wiąż wciąż wciąż trochę wina trochę wódki i od tego jest malutki przepił dom dom dom przepił wóz wóz wóz przepił dom przepił wóz na patelni zosię wiózł

a u mnie było takie coś: pani zo zo zo pani sia sia sia pani zo pani sia pani zosia meza ma, a ten mąż mąż mąż pije wciąż wciąż wciąż, a co, a co, ka ka o. Alternatywne zakończenie dla starszych dzieci- ... pije wciąż wciąż wciąż troche wina troche wódki i od tego jest malutki. i się uderzało jakiśtam układ dłońmi, głupota;)

Gość Kuniorek
Amse adamse flore Oma de oma de Oma deo deo riki tiki Deo deo riki tiki One, Two, Three

Gość malagaa
anse kabanse flore, o made o ma de o madeodeo riki tiki sprzedajemy narkotyki, łan tu fri! raz jacek polechał do aj aj aj, by sie nauczyć lo lo lo, a gdy już umiał wiu wiu wiu, to wciąż powtarzał aljowiu