Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SylwuskaaaKochana

Zdradzilam.. nie zaluje?

Polecane posty

Gość SylwuskaaaKochana

Nie wiem ale nie zaluje chyba tego co zrobilam.. mam chlopaka od 5lat .. kocham go.. ale ostatnio poznalam Kube.. swietny chlopak rozumiemy si ebardzo dobrze dzis sie spotkalismy bo moj chlopak nie mial dla mnie czasu.. poszlismy do niego i.. zrobilismy to.. bylam tak podniecona tak na mnie dzialal ze nie moglam wytrzymac.. powiedzial mi cos czego sie nie spodziewalam ... ze mnie kocha... i ze poczkea na mnie nawet cale zycie.. co ja mam robic? chyba tez cos do niego poczulam.. ale kocham jednak mojeggo chlopaka.. chociaz z nim jest nudno nic sie nie dzieje nigdzie mnie nie zabiera :((( poradzcie mi prosze kochani :*

Gość moze na początek
zacznij myśleć głową? Może jakiś mózg się tam jednak uchował. :O

Gość aKTe_86
mialam podobnie, otoz jestem od 2 lat w stalym zwiazku, mieszkamy razem i z biegiem czasu poczulam monotonie, pozniej poznalam innego, ale w moim przypadku doszlo tylko do calowania, szczerze mowiac tez tego nie zaluje bo czulam cos do niego, ale zdrady takiej 100 %owej sobie nie wyobrazam :/ o mojej zdradzie powiedzialam mojemu chlopakowi po ok 2 miesiacach ... wybaczyl, sama nie wiem czy powinnas sie przyznac, ale mysle ze w koncu Twoje wyrzuty sumienia dosiegna apogeum i wyznasz chlopakowi prawde ..... powodzenia

Gość hehhe
jestescie rozje.....i detkami ,szmaty i tyle... p.s milego dnia ku...ki :P

Gość czy sa jeszcze normalni ludzie
na tym swiecie?????

Gość mandnfn
i masz racje bo skoro twój facet to drewniak to czemu ty masz sie kisić w takim związku. Ja też zdradziłam po 6 latach i to ze swoim byłym, było wspaniale i planuje znów uderzyć...