Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ariane84

Używacie kolorowych tuszów do rzęs???

Polecane posty

ja dosyc czesto używam niebieskiego tuszu firmy Joko, fajnie widac go w słońcu, mama zamiar kupic sobie fioletowy, tylko nie wiem ktora firma ma w miare dobre kolorowe tusze:)

Gość nieeeeeeeeeee
ja jakos nigdy do kolorowych nie moglam sie przekonac ale mam zielone oczy i podobno by mi brazowy pasowal...

Ja czasem malują kolorem \"Electric Blue\". Ładnie lśni w słońcu, a niebieskie oczy wydają się szare, co mi odpowiada.

ja mam brązowe oczy i śniadą karnację...kiedyś spróbowałam różowego tuszu i powiem że efekt był ciekawy...nie powiedziałabym że oszałamiający ale bardzo fajny:) no ale jednak nie ma to jak czarny tusz do rzęs;)

ja jestem blondynką (nie platynową) z niebieskimi oczami, ale nigdy nie zdecydowałam się nawet na brązowy. Uważam, że w czarnym mi najlepiej. :D

Tak,używałam kiedyś niebieskiego tuszu do rzęs,ale teraz używam cały czas czarny. :)

Gość niebieskooookaa22
granatowy brązowy jestem ciemną blondynką o niebiesko-szarych oczach

Podobno zielone oczka ładnie komponują się ze śliwkowym tuszem, ale zastanawiam się, czy nie daje to teatralnego efektu? Może ktoś wypróbował? :)

witaj Katrinne:) 🌼, ja mam zamiar wyprobowac fioletowy, mam badzo jasne zielone oczy , wydaje mi sie ze taki kontrast bedzie fajnie wygladal;)

Ariane :) Ja mam szaro-zielone:) Też spróbuję, zobaczymy co wyjdzie:D A znasz jakąś firmę godną polecenia?

niestety Katrinne odnosnie kolorowych tuszow nie mam wprawy,mam niebieski firmy Joko, taki zwykly dosyc tani:) jak kupie fioletwoy to bedzie to zapewne pod wplywem impulsu przetestuje i dam znac:)

Gość sssssssssssssss
lancome rozowy i turkusowy polecam;)