Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gonia1987

Dlaczego on tak mało się rusza...

Polecane posty

Czy to normalne, że mój synek rusza się teraz znacznie mniej? Wcześniej więcej i mocniej kopał. Teraz jestem w 30 tc i znacznie rzadziej odczuwam ruchy maluszka, tak średnio 4 razy dziennie mały oddaje serie kopniaczków, a tak to cisza... dodam, że łożysko mam na przedniej ścianie macicy, więc może dlatego mniej czuje malucha. Jak myślicie?

Gonia a co lekarz na to ??? moj mały tęz nie jest czasem towarzyski i potrafi pól dnia tylko dupkuą pokręcic a wieczorkirm mocniej kopie i pozniej nuta do snu zauwaz bo dziecko reaguje na pogode moj bryka jak szalony w upały a jak leje to ciągle spi

mój lekarz wyjechał do Egiptu i wraca 11 września!!!!! Moim zdaniem nie powinien zostawiać swoich pacjentek na tak długi czas, no ale cóż, to też człowiek i urlop się mu należy jak każdemu z nas, tylko dlaczego taki długi:( byłam u niego tydzień temu to było wszystko ok. Miałam Usg i wszystko było w porządku. wiem, że mały ma teraz mniej miejsca, ale mimo to się martwię.

Łożysko na przedniej ścianie może powodować, że mniej się czuje ruchy. Ja swojej malutkiej w ogóle nie czułam (widziałam gulki, ale nie czułam), teraz czuję tylko dlatego, że się obróciła i kopie w żebra :) Tam nie ma łożyska :P. Ale skonsultować się u lekarza nie zaszkodzi.

Gość sztrucla
no ale w szpitalu pytają ile nie czujesz ruchów i badaja jak nie czujesz ich około 12 godzin u mnie jeszcze tak sie nie zdarzyło. Mały kopie tylko jest jakby bardziej leniwy..nie chcę panikować niepotrzebnie