Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość d z i e c i n n a sprawa

Jestem z mężczyzną po przejściach

Polecane posty

Mam pytanie może któs z WAS był lub jest w podobnej sytuacji? Jestem z fantastycznym facetem jest po nieudanym małżeństwie ma synka i przez to co przeżył powiedizał mi ze na dzień dzisiejszy nie che miec dzieci...bo nie che kolejnemu dziecki fundowac tego co było udziałem jego syna Powiedźcie mi czy z czasme ma to szansę sie zmienić czy jak bedzie wiedizął zę nasz związek jest mocny to przyjdzie czas równiez na ansze dzieciątko?

Gość s u k a aaaaaaaaaa
nie badz głupia:) Pytasz sie go czy chce dzieci? Nie pytaj sie. Zrob co inne np alka. Powiedz ze wpadłas a nie bierz tabsów. Niby czemu ty masz błagac go o macierzynstwo a jakas pinda zaszła sobie bo chciała kasy? zrob to samo:) widac on tylko tak moze miec dzieci:)

ostro!!!! ale nie tędy droga!

Gość s u k a aaaaaaaaaa
A co nietędy:) Dlaczego ty albo ja mamy prowadzic długie rozmowy, cacać się jakby blagać go o macierzyństwo? słyszeć tak sotre i bolesne słowa- nie chcę z Tobą dzieci!!!!! a inna pinda sobie tabsów nie wzięła i ona takich słow nie słyszała. Postawiła go przed faktem dokonanym udała biedna itp I ma co chce. Jets cenna, noszona na piedestał itp. Nie badz głupia zrob to samo:) Ona nie bałgała o dziecko, nawet nie zapytała go czy chce. Poczytała forum ze ma imie dla corki i nie wziela cilestu. Rob co ona, zobacz jak dobrze na tym wyszła. Jeszcze sie wtraca w jego nowy zwiazek. Wielce ciekawa co tam jak tam\/ bedzie cos/ swinia

może ktoś mi jednak odpowie tak na serio?

Gość a kiedy on się rozstał z byłą

no jakies dwa lata

Gość 2 lata.....
teoretycznie powinien dojśc do siebie. Teoretycznie. Ale jeżeli jego syn naprawdę bardzo ciężko przechodził rozstanie rodziców, to się mu nie dziwię, że się boi. Pytanie tylko czego się boi ; tego czy dołozy jeszcze więcej traumy pierwszemu, czy nie wierzy, że zwiażek z Tobą przetrwa i nie chce sprawić bólu temu waszemu potencjalnemu dziecku?????????????

nasz związek jest bardzo dobrym świetnie sie rozumiemy ale własnie wczoraj rozmawialiśmy wiadomo ze nie może byc idealnie ale powiedział że prawdopodobnie nie będzie chciała miec dzieci dla mnie jest bardzo mądrym facetem ale niestety przeszłość jest cieniem wiem ze wzięłam go z dobrodziejstwem inwenatrza i wiem ze jestesm z nim szczęślwia i zasataniwam sie czy jeżli jesteśmy szczęślwi to tak będzie bo nie ma znaczenie co kształtuje nasze szczęście