Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bodi.

Jak dalej leci ta piosenka ?

Polecane posty

Gość Bodi.

Kazik ja spiewa "Tancze , ja tancze na lace , przeciez laka to slonce "

Gość hehehehehehehehehehe
Aj-jaj... Na granicy miedzy boznicami zebrala sie rada rozumnych "Co poczac by mlodzi zaczeli jak kiedys zachodzic do domow swiatynnych?" By starsi nie stali pod deszczem co lunal ze wszystkich zebranych wstydow Bedzie to krotka opowiesc o Brooklynskiej Radzie Zydow Laka na niebie sie konczy Ja tancze, tancze na sloncu Slowo na ktore czekalem Padlo z Twoich ust w koncu Tancze, ja tancze na lace Przeciez laka to slonce Madrze swiat zostal stworzony Dzieki za to Ci Ojcze Mlodzi chca czegos zupelnie innego od tego co chcieliby starsi Stary rabin tak mowil, przyklasneli mu wszyscy niemalze Mlodzi swiat inny dostaja nizli starsi dostali Teraz oklaski rozlegly sie nawet z najdalszej czesci sali Laka na niebie sie konczy Ja tancze, tancze na sloncu Slowo na ktore czekalem Padlo z Twoich ust w koncu Tancze, ja tancze na lace Przeciez laka to slonce Madrze swiat zostal stworzony Dzieki za to Ci Ojcze Aj-waj, a... Tu na Williamsburgu tak malo mlodziezy zaszczyca wizyta swoja Pana, Dla nich ktos wielki to Beastie Boys, czy nawet czasem muzyka czarna, Aj-waj! Mogliscie sluchac co wam mowili, dotrzymac tez bylo z nimi umow Kiedy rozmawiac z wami chcieli jeszcze radzila Brooklynska Rada Zydow Laka na niebie sie konczy Ja tancze, tancze na sloncu Slowo na ktore czekalem Padlo z Twoich ust w koncu Tancze, ja tancze na lace Przeciez laka to slonce Madrze swiat zostal stworzony Dzieki za to Ci Ojcze Laka na niebie sie konczy Ja tancze, tancze na sloncu Slowo na ktore czekalem Padlo z Twoich ust w koncu Tancze, ja tancze na lace Przeciez laka to slonce Madrze swiat zostal stworzony Dzieki za to Ci Ojcze Laka na niebie sie konczy Ja tancze, tancze na sloncu Slowo na ktore czekalem Padlo z Twoich ust w koncu Tancze, ja tancze na lace Przeciez laka to slonce Madrze swiat zostal stworzony Dzieki za to Ci Ojcze