Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Donatella Versace

CO Z NIM ZROBIĆ MAM ... glupia milość ...

Polecane posty

Gość Donatella Versace

Ciągle myślę o pewnym mężczyźnie. Już 15 lat mija a ja dalej swoje. Powinnam coś zawalczyć czy odpuścić ? A jeśli zawalczyć to jak ? Odkąd się rozstaliśmy szukam kogoś podobnego do niego... o jego wlosach, budowie ciala, wzroście. Czasem wystarczy, że facet ma podobny nos albo oczy i już mnie bierze. Kogoś o podobnym stylu ubierania, poglądach, podobnym charakterze. To byla szczeniacka wielka milość, zostaliśmy rozdzieleni, żeby przypadkiem nie bylo nic więcej, sexu, ciąży. Nasi rodzice tak knuli aż dopieli swego. Spotykalismy się potajemnie, kontaktowaliśmy non stop, ale do czasu. Nie wiem co z nim zrobili. Znikl z miasta na kilka lat. Kilka lat po rozstaniu (może 2, 3 lata) próbowal mnie podrywać. Zignorowalam to. Potem znowu. Zignorowalam. Troche mialam już swoje życie a troche wiedzialam, że to i tak nierealne. Znowu zaczęlo by się pieklo z rodzinami. Rok temu spotkaliśmy się przypadkiem. Patrzyl na mnie z otwartymi ustami jakby go zatkalo. Byl z kobietą. Podobną do mnie :) Nawet ubrana byla jak ja :) Teraz nie ma CHYBA nikogo. Raczej nie uklada mu się z kobietami. Ja jestem w różnych związkach co i raz, ale coś zawsze się psuje. Czasem myślę, że jakbyśmy już byli razem nie bylo by tak pięknie jak się wydaje. Przyszlo by zwykle życie i ... a może to wlaśnie my jesteśmy sobie przeznaczeni ?

Gość jestem dziewczyną
walcz o niego, wygląda na to, że to właśnie on jest tym jedynym to twoje życie, żyjesz raz trzeba walczyć o swoje szczęście nie zaznasz spokoju dopóki nie spróbujesz

Gość na twoim miejscu
bym zawalczyla!!! W koncu nie masz nic do stracenia. Mozesz zyskac spelnienie milosci. Jesli jednak mialoby nie byc tak kolorowo, to moze przyajmniej przestaniesz szukac kogos podobnego do niego :) Powodzenia i 3mam za ciebie kciuki

Gość Donatella Versace
Dzięki :) Nie wiem tylko jak to zrobić ?

W jakikolwiek sposób! Gdybyś go nie znała, miałabyś większy problem... Ale byliście ze sobą, nie jesteście obcymi ludźmi, jeśli wciąż Cię kocha wystarczy że zadzwonisz i nie mówiąc o co chodzi, poprosisz o spotkanie. Albo jeśli wiesz gdzie można go spotkać, to tam idź. Powodzenia!