Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalamnarnmica

ILE MUSZE PRZYTYĆ KILOGRAMÓW BY BYĆ ZGRABNĄ OSOBĄ A NIE CHUDĄ ...

Polecane posty

Gość kalamnarnmica

waże na razie tylko 57 kilo a mierze 170 cm . ile musze przytyc wg was by ludzie postrzegali mnie jako normalna a nie szkieletorke ... wymiary moje biust 95 cm talia 73 cm biodra 94 cm mierzone posrodku tyłka. jestem cholernie drobna i szczuplusienka i mam dosc uwag ze jestem chora na coś albo nic nie jem..

Gość toamama
Jaki rozmiar nosisz?

Gość toamama
Prowokejszyn, bo co innego. Jak ma moje oko, nosisz co najmniej 40-tkę.

Gość kalamnarnmica
jaka prowokacja.. nosze rozmiar 38 a co.

Gość To dlaczego Ty sie boisz
Musisz jeszcze spasc ok 5lg wtedy bedzie ok.inaczej bedziesz mówiła na siebie puszysta:)hehehehe

Gość nmiebo
ża chyba jestescie analfabetki. czy wy nie umiecie czytać laska ma niedowage bo powinna wazyc 60 kilo do swego wzrostu.

Gość kalamnarnmica
jestem bardzo chuda i nie ma osoby na swiecie chyba któa by mi tego nie [powiedziała więc nie nabijajcie sie tylko doradzcie ile musze przytyć by wygladac jak czlowiek

Gość kalamnarnmica
mysl sobie co chcesz ale ja mam drobne kosci cholernie..i dlatego wygladam drobno mimo wymiarów duzych moze. zrozum ze mam za drobne kosci.

Gość anorektyczki pieprzoneee
JA WAZE 60 KILO DO WZROSTU 170 CM I JESTEM CHOLERNIE KOSCISTYA I CHUDA I LEKARKA NAWET POWIEDZIALA ZE MUSZE JEŚC I DALA MI TABLETKI NA APETYT WIEC CZEGO PIEPRZYCIE ZE ONA JEST NORMALNA .

To co inni mówia powinno Cie mało obchodzic,no chyba że chcesz innym robic przyjemnosc,powinnaś wazyć tyle z która Twoj organizm dobrze sie czujesz:)Ty masz sie dobrze czuć a nie to co inni gadaja i chca Toba manipulowac,a Ty sie poddajesz:)heh

Gość myslicie ze tak fajnie byc
szkapa..kazdy patrzy z politowaniem i czestuje mnie kanapkami wolajac ze taka chudzina ze mnie..mam dosc..

No fakt mozesz miec drobne kości, jak juz mówiłam nie twierdze ,że jesteś gruba.Tylko masz 73cm w pasie a to nie jest mało, poza tym podałaś wymiary a z nic wynika,że wcale nie jesteś taka wychudzona, więc po co chcesz tyć? Ja mam 63kg przy 178cm wzrostu i chciałabym schudnąć do tych 60kg , więc nie umiem sobie wyobrazić jak Ty mozesz być wychodzona.

No i znowu z toba ktos cos robia,jak wazne jest dla Ciebie zdanie innych a nie to co Ty chcesz,myśle że pomógł by Ci dobry psychoterapeuta:)heh

Gość pięta
no z wymiarow jak nic wynika, ze chuda to ty nie jestes. 95 w biuscie to przeciez duzo. w pasie masz za duzo. biodra w sam raz. raczej pocwicz troche, gruba nie jestes, ale chuda tez nie, wage masz w sam raz

Gość no podalam wymiary ale
czy wg was one są normalne.do mego wzrostu. patrzcie same jaki mam maly tylek i waskie biodra..biust sioe nie liczy..

wiecie co wiem zemi nie wierzycie dziewczyny ale ja naprawde nei czuje sie taka chuda sama w sobie ale skoro kazdy jak mnie widzi załamuje ręce to myslicie ze jak mam o sobie myslec..zdanie innych też ksztaltuje nasze myslenie i wpływa na nie..jak inni ci e postrzegaja tez jest wazne..prawda..?ja czasem mysle sama dalczego oni tak mowią wszyscy ..ze moze oni tak specjalnie z zazdrosci albo coś ..te dziewczyny które tak mowią ..ale nie..bo przeciez KAZDY TAK MOWI wiec coś w tym jest ..bo nie kAZDY ma wade wzroku przeciez.

piszecie ze biust mam duzy ..no nie .a co ma biust do reszty ciala .czy on sprawi ze bede grubiej wygladac przez to czy co..nie rozumiem ..

podam wiec jeszcze wymiary rak i nóg to moze to zmieni wasze myslenie.. szkoda ze fotki nie mam zadnej ... ramie w polowie 28 cm w u samiutkiej góry kolo pachy 30 cm udo 53 cm kolano 38 cm łydka 35 cm kostka 22 cm

Gość GLUPIE ANOREKTYCZKI
Wyjdziecie za maz, urodzicie dzieci i bedziecie wygladaly jak kaszaloty:P

oj wy baby ty jestes na pewno w sam raz i nie zrozumeisz mnie. kurde musze pozyczyc od kogos cyfrówke i wkleic fote to moze uwierzycie.. ale co wam da fota skoro foty pogrubiają .ech.

Dla porównania Ci podam moje wymiary (wzrost 178); biust 95 talia 65 biodra 96 udo 57 łydka 35 I możesz mi wierzyc, nie jestem za chuda.Wrecz powinnam troszke zrzucic.

Nie chce sie kłócic , sama wiesz najlepiej jak wygladasz.Możesz troche przytyć,ale z wymiarów wynika ,że nie musisz.

Gość uuutt66
DO OJ WY BABY JESTES I TO BARDZO CHUDA. W ŁYDCE MASZ 35 TO MASZ JAK PATYCZKI NOGI. POZATYM DZIEWCZYNO MASZ STRASZNIE CHUDE UDA I TYŁEK A MIERZYSZ PRAWIE 180 CM ..MASAKRA.