Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeznadziejnaOsobaHomoseksualna

lubie patrzeć na ładne kobiety

Polecane posty

no to nie powtarzaj czyjś głupot jak ktoś ci bedzie wmawiał ze hitler zyje to uwierzysz przyjdziesz i nam to powtórzysz jacys sami toksyczzni ludzie zyją w Twoim srodowisku :O

Dlaczego mowisz-brzydka?Mów-przeciętna.I to będzie prawdą,bo skoro,Beznadziejna twierdzi,że nie jesteś brzydka,a nie pisze,ze jesteś śliczna,to tak bedzie najlepiej.:) Mnie też daleko do śliczności,ale nigdy nie powiem o sobie,ze jestem brzydka. Mój facet kiedyś,będac pod wpływem alkoholu,powiedział do mnie:\"Ale ty brzydka jesteś\",odpowiedziałam,ze widziałam brzydsze od siebie :D Wiem,że wtedy chciał mnie wkurzyć,bo on jest czasami zlośliwy,jak jego mamusia:O ♥♪♫

no własnie tak działa nasz mózg gdy usłysz coś sto razy to zaczyna w to wierzyc a cel ludzi jest w tym taki zeby siebie dowartosciowac mowiąc komus ze jest brzydki :O po za tym jakie ciągle? 2 obce osoby ci to powiedziały , rodzice i jakas tam kolezanka a to zalewdwie jedna miliardowa czesc wszystkich ludzi zyjacych na swiecie już wiecej osób uwąza ze np jessica biel jest brzydka "zreszta mam gdzies czy jestem ladna czy brzydka. " a widzisz tu tkwi Twoja podswiadomośc osoba brzydka by się przejmowala swoim brzydkim wygladem a Ty się nie przejmujesz bo nie masz czym i gdzieś tam jakas nie zakodowana gderaniem tamtych ludzi wie ze jestes ładna więc nie ma się czym przejmowac jako ze Cię lubie nie bede tu okazywała moich ataków zazdrosci ani inych rzeczu ku temu sposobnych 🖐️

no nie napisze ze jest sliczna bo slicza jest tylko hanna smoktunowicz i jessica alba :P