Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za gnoje

Ludie patrzcie jakie bez sensu -zdzierstwo!!!

Polecane posty

Gość co za gnoje

Oglądałam teraz jakis program o cenach pensjonatów nad morzem i tam sie wypowiadali szfowie tych pensjonatów. I jedne pensjonat był taki że po jednej stronie był widok na morze a po drugiej stronie tego pensjonatu widok na ulice. I tam gdzie na morze kosztuje drożej niz na ulice!! Np ja bym była 1 w tym pensjonacie w tym pokoju z widokiem na morze i bym zaplaciła przykładowo 200 zł to z jakiej racji ci co by byli po tamtej stronie we 2 by zapłacili 150 !! To jest chore! Albo jakby np był jakis pensjonat i w ogole by nie było widoku na morze tylko z jednj strony na ulice a zdrugiej na śmietniki to co tez na smietniki 100 a na ulice 150?? Dla mnie jest to zdzierstwo juz nie wiedza jak mają wyłudzac kase od ludzi...

Gość julia 323
na zachodzie sie tez placi za ladny widok jednak w Polsce nie ukrywajmy jest strasznie drogonp czytalam w najnowszym Swiecie kobiety o Bulgarii-jest tam pieknie i tam placi sie w hotelu 800 zl natydzien za apartement dla 4 osobowej rodziny ze sniadaniem -u nas by wyszlo drozej a kazdy wstep do muzeum kolo 3 zl a u nas ??? naprawde przesadzaja-zwlaszcza ze wiekszosc ludzi zarabia najnizsza krajowa