Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie do zdarcia

A ja potrzebuje pana z duzym i grubym przyrodzeniem..ktos posiada??

Polecane posty

Gość nie do zdarcia

Nie zadowalaja mnie te mikro 15 centymetrowe penisy,dopiero taki ok 18-20 cm potrafi zrobic mi dobrze.Wiem co mowie bo wyprobowalam ich juz troszeczke..Wrescie znalalzam wlasciwego i za pierwszym razem dal mi rozkosz. Teraz sie zastanawiamile jest facetow posiadajacego grubego i duzego ptaszka:) Bo ja trafilam dopiero po dlugim przebieraniu...

Gość nie do zdarcia
na pewno amsz malego dlatego tak obrazasz:)bo zazdrosny jestes..hahaha

Gość nie do zdarcia
nikt nie ma?? A moze wypowiedza sie dziewczyny ktore trafily tak jak ja na takiego dorodnego? Na pewno nie wypuscilyscie juz takiego faceta z rak. Faceci-wierzcie mi lub nie,sex jest bardzo wazny jesli jest satysfakcjonujacy. Poprzedni partnerzy mnie nie zaspokajali i niestety ziwazki sie rozpadaly. Teraz jest cudnie:):):):)

Gość nie do zdarcia
zazdrosniku spadaj stad!

Gość nie do zdarcia
chlopcze o malym penisie idz juz sobie bo trace cierpliwosc. Pewnie keidys znajdziesz jakas ktora poleci na twego mikrusa,ale to na pewnoe nie bede ja:) Ja juz swojego znalazlam i usidlilam,jest moim mezem.Tak tylko testowo zalozylam topic:P

Gość _____________ziewam

Gość miałam
takich trzech , ale niestety mieli super przyrodzenia , ale naprawdę super , a charaktery podłe , niestety nie do zycia ( jeden miał zapędy jako damski bokser, drugi okrutne problemy z samym sobą - aż dziw, że mu to nie przeszkadzało w "tych" sprawach , trzeci stary kawaler kiepściutki intelektualnie - w łożku rewelacja, ale życiowa fajtłapa ).

Gość nie do zdarcia
co ma wielkosc ci.pki do tego jakie lubie penisy? Dla mnie Naj wazniejsze zeby byl dlugi,bo wtedy na pewno dchodze,moj ma do tego grubego:) Ile wasu partnerzy maja cm w spodnaich?? Ps.w sumie jak jest w stanie spoczynku to wyglada bardzo mizernie...

Gość nie do zdarcia
az 3-ech??? na szczescie z normalnym charakterem

Gość mac_
huiuhuhhuhahaaaa sam jestes szmata. Co Ciebie obchodzi ile ona miala partnerow i w jaki sposob sobie ich dobiera. I nie potrafie zrozumiec jak mozna okreslic czyjs charakter(tu szmata) po tym z ilomia osobami uprawiala taka osba seks.

Gość ukgkug
mój facet ma ale ci go nie odstąpie hie hie hie

Gość 24 cm
może być

Gość Nec
26 lat/ 23 cm dł./14 cm ob. Duzy i gruby. Plus taki, że szmaty się ślinią. Minus, że miałem wielkie problemy z rozdziwiczeniem mojej obecnej partnerki... pierwsza dziewica w moim życiu. Była mokra aż jej sie po nogach lało a cholerę nie mogłem włożyć. Dopiero rozwiązanie "siłowe" (czyt.--> na chama) przynioso efekty. Dużo krwi i płaczu było ale i satysfakcji kiedy udało się wcisnąć całego. Bardzo dzielna była moja niunia. Teraz też bez dobrego nawilżenia nie wejdzie... a ona taka ciaśniutka... no i przy niektórych pozycjach ją boli... ostatnio jak zarzuciłem jej nózki na pagony i się za bardzo wczułem to mi sie biedactwo popłakało... za głęboko czy coś... że niby ją całe podbrzusze zaczęło boleć.

Gość SEPTYMA10
KOBIETO 'nie do zdarcia' KUP SOBIE ARMATĘ!

Gość mini horse with big penis
42 cm ,7.5kg,25 obw.

Gość realnyiobdarzony
Witam i zapraszam fanki dużych "wyzwań" do kontaktu odpowiem na wszelkie pytania i wszystko do ustalenia ;-) pozdrawiam

nie gustuję w dużych penisach wizualnie może robią wrażenie,ale w kontakcie płciowym nie odpowiadają mi

Gość Taki_jeden_Wro_cek
Nie patrzylem na daty i myslalem,ze dosc siezy temat :p W sumie jak masz ochote to napisz co sadzisz o moim.

Gość ja mam 13,5 wystarczy
myśle że tak

Gość baIdessarina
obszczymury do ksiązek !!