Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość No-name-guy

Polscy faceci sa jednak zalosni....

Polecane posty

Gość No-name-guy

Mowie to z cala odpowiedzialnoscia!!! Ciagle czepiaja sie dziewczyn ktore zwiazaly sie z obcokrajowcami. To chyba jakis olbrzymi narodowy kompleks!!!!!!!!! Mieszkam w UK od ponad 3 lat, znam wielu Polaków i Polek i z cala stanowczoscia musze stwierdzic ze nazywanie Polek k.... to przesada! Ja osobiscie nie spotkalem sie jeszcze z przypadkiem by ładna Polka spotykala sie z obcokrajowcem. Nie widzialem takze naprawde madrych i wartosciowych rodaczek z afrykanami czy azjatami!!! Wiekszosc z tych ktore znam i znalem a zwiazaly sie z nie-polakami to rozgoryczone brakiem zainteresowania ze strony plci przeciwnej kobiety. 95% z nich to kobiety niezbyt ładne, niezbyt ciekawe lub pochodzace z malych miast i miasteczek(czasem wiosek), ktore ze wzgledu na towarzystwo w ktorym sie obracaly(zazwyczaj same te towarzystwo wybraly) doceniaja kazdy przejaw dobroci i zainteresowania. Bywa tez i owszem ze chca zablysnac w swoim towarzystwie stwierdzeniem "a moj chlopak to ......" ale to juz ich sprawa. Sami zdziwilibyscie sie jakbyscie zobaczyli jakie kobiety podobaja sie hindusom czy afrykanom!!! Pozwolmy tym kobietom cieszyc sie zyciem i czuc ze sa adorowane, a nie obrzucajmy ich stekiem wyzwsk, tym bardziej ze te najladniejsze i najfajniejsze, dziewczyy bez kompleksow i tak zawsze wybieraja normalnych chlopakow z Polski!!!

Gość lojesssssssssssssssuuuuuuuuuuu
domorosly filozof

Gość w sumie jakkolwiek nie
spojrzec to masz racje....

Gość No-name-guy
Widzialem jednego bialego faceta z Ghany - wiec nie generalizujmy i nie mowmy ze w afryce mieszkaja murzyni!!! Niektorych to wkurza... ;)

Gość RabarbarUK
Przeciez koles napisal o kobietach ktore zna, tego nie mozna nazwac generalizowaniem!!! Chyba prawda zabolala.....

Gość ales chlopie pojechal
masz szczescie ze to nie dyskusja na zywo bo by cie zlinczowali

Gość nas przynajmniej ktos chce
a was?

Gość one nas chca
a was popaprancy zyciowi hehe

Gość ogólnie faceci
są załośni:o

Gość człowiek i morze
Pójdę o krok dalej. Wszyscy są żałośni.

Gość ogólnie faceci
A najbardziej wolni faceci.:o A niektórzy się dziwią, że tyle kobiet później jest samotnych...Cóż, lepiej być samej niż z...

zupelnie nierozumiem w czym caly ten post. mieszkam w Irlandii od 3 lat i znam wiele mieszanych par. Te kobiety wcale nie sa brzydkie i niechciane przez Polakow. jAK I rowniez nie wybieraly obcokrajowcow tylko dlatego , ze sa obcokrajowcami. Musisz zwrocic uwage na to, ze jest ich tu znacznie wiecej niz Polakow i rzecz biorac w ten sposob wieksze masz szanse na zwiazek z obcokrajowcem niz z Polakiem. Sa rozni Irlandczycy , Polacy i Hindusi. Nie mozna generalizowac. Polska nie ma tego problemu bo jeszcze do niadawna 95% narodu byli sami Polacy. Przeciez serce nie wybiera, przeciez nie bylabys w zwiazku z kim do kogo nic nie czujesz i z kim nie planujesz spdzic zycia. Ludzie, ja sama jestem w zwiazku z obcokrajowcem. I nie jest to jakas ogromna roznica. Niektorzy mowia , ze Polki leca na jezyk czy pieniadze... o czym y gadacie? Myslicie ze tak latwo porozumiewac sie 24h na dobe w obcym jezyku ? jEST to nie lada rzecz do zrobienia i na pewno taki zwiazek wymaga wiece zaangazowania i staran . Poza tym Polacy niestety albo przyjezdzaja tu parami , albo zostawiaja swoje rodziny w Polsce i tez nie dziwi mnie ze trudno tym dziewczyna zwiazac sie z Polakiem. I teraz jesli o tym mysle to dlaczego mialyby unikac Irlandczykow czy tez mezczyzn innych narodowosci? Moja bliska znajoma byla w bardzo toksycznym zwiazku z Polakiem ktory nie przestawal pic pic pic pic pic ... i ja bic. W koncu stoi na wlasnych nogach i jest z bardzo fajnym, sympatycznym Irlandczykiem. I uwazam ze jest t najlepszy dla niej wybor, jest sczesliwa i spelniona. A kasa? Niebardzo ja obchodzi, bo pracuja w tym samym miejscu i zarabiaja te same pieniadze i mieszkaja razem dzielac fundusze na pol. Jest mi przykro za kazdym razem jak Polacy nazywaja Polki ku*** i innymi tylko ze wzgledu na to , ze wiaza sie w zwiazki z obcokrajowcami. Bo jesli musze porownac, to z Polakami za granica ciezko sie porozumiec. Wielu z nich jest chamskich, bez pojecia jak traktowac kobiete. Nie bede sie o tym rozpisywac bo ktos juz poruszyl ten temat.

zupelnie nierozumiem w czym caly ten post. mieszkam w Irlandii od 3 lat i znam wiele mieszanych par. Te kobiety wcale nie sa brzydkie i niechciane przez Polakow. jAK I rowniez nie wybieraly obcokrajowcow tylko dlatego , ze sa obcokrajowcami. Musisz zwrocic uwage na to, ze jest ich tu znacznie wiecej niz Polakow i rzecz biorac w ten sposob wieksze masz szanse na zwiazek z obcokrajowcem niz z Polakiem. Sa rozni Irlandczycy , Polacy i Hindusi. Nie mozna generalizowac. Polska nie ma tego problemu bo jeszcze do niadawna 95% narodu byli sami Polacy. Przeciez serce nie wybiera, przeciez nie bylabys w zwiazku z kim do kogo nic nie czujesz i z kim nie planujesz spdzic zycia. Ludzie, ja sama jestem w zwiazku z obcokrajowcem. I nie jest to jakas ogromna roznica. Niektorzy mowia , ze Polki leca na jezyk czy pieniadze... o czym y gadacie? Myslicie ze tak latwo porozumiewac sie 24h na dobe w obcym jezyku ? jEST to nie lada rzecz do zrobienia i na pewno taki zwiazek wymaga wiece zaangazowania i staran . Poza tym Polacy niestety albo przyjezdzaja tu parami , albo zostawiaja swoje rodziny w Polsce i tez nie dziwi mnie ze trudno tym dziewczyna zwiazac sie z Polakiem. I teraz jesli o tym mysle to dlaczego mialyby unikac Irlandczykow czy tez mezczyzn innych narodowosci? Moja bliska znajoma byla w bardzo toksycznym zwiazku z Polakiem ktory nie przestawal pic pic pic pic pic ... i ja bic. W koncu stoi na wlasnych nogach i jest z bardzo fajnym, sympatycznym Irlandczykiem. I uwazam ze jest t najlepszy dla niej wybor, jest sczesliwa i spelniona. A kasa? Niebardzo ja obchodzi, bo pracuja w tym samym miejscu i zarabiaja te same pieniadze i mieszkaja razem dzielac fundusze na pol. Jest mi przykro za kazdym razem jak Polacy nazywaja Polki ku*** i innymi tylko ze wzgledu na to , ze wiaza sie w zwiazki z obcokrajowcami. Bo jesli musze porownac, to z Polakami za granica ciezko sie porozumiec. Wielu z nich jest chamskich, bez pojecia jak traktowac kobiete. Nie bede sie o tym rozpisywac bo ktos juz poruszyl ten temat.

Gość co ty wiesz amant ../
to ciapaci sie nie wezma za agnielki bo sa dla nich zbyt wyemancypowane i mialyby takiego ciapaka pod pantoflem, a jak nie to zegnaj gienek zaden ciapaty nie wytrzyma piatkowego/sobotniego pijanstwa swojej kobiety bo inna maja kulture ... a leca na Polki bo uwazaja, ze Polka bedzie sie krzatac kolo domu, byc mila i posluszna.... ale ciapaci nie maja u nich wielkich szans u Polek, ja nie znam zadnej co by leciala na ktoregos z nich ...

Gość jjjjjjjj
tak na dobrą sprawe gowno wiecie o dziewczynach ktore zwiazaly sie z obcokrajowcami wiec gowno mozecie o nich powiedziec...

Gość eksodus
na wyspy moze jestem nie kumaty dlaczego Polki tak daja dupy tym ciapatym ...

Gość F.ck You Guys
No name guy: Przestań pierdo.ić że brzydkie dzieczyny zadają się z obcokrajowcami.Widać że wam żal d.pe ściska.Gó.wno prawda,że wszystkie porządne dziewczyny zadaja się z tylko Polakami.Komu ty taki kit wciskasz?Nam?Macie z wysoko d.py,myślicie że jesteście najlepsi i najpiękniejsi i najmądrzejsi na świecie.Tym swoim komentarzykiem próbujesz sobie wszystko tłumaczyć i się dowartościować.Co was to obchodzi z kim się Polki zadają.Wam do łóżka nikt nie zagląda więc wy tez się nie wtrącajcie.Może za mało roboty macie i nuda was zżera?Kocoboły obsr..ne śmierdzące,weźcie idźcie do mamusi bo mi was żal