Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwww

On jest starszy ode mnie o 20 lat

Polecane posty

Gość wwwww

Zakochałam się w mężu przyjaciołki mojej mamy. Cały czas o nim myslę i zazdrosna jestem strasznie o niego, jak wychodzi gdzieś z żoną. ja mam 20 lat on 40.Nie wygląda na tyle, nie wiedziałam że on jest jej mężem dopiero po jakimś czasie się dowiedziałam. Co zrobic żeby po nim zapomniec? Nie śpię po nocach, cały czas po nim myslę, co mam zrobić żeby zapomnieć.

Gość cham-z-mazowsza
zjedź wałsny stolec w sosie własnym i dopraw siekanymi włosami spod pach

Gość _________
Zapomnij poki jeszcze do niczego nie doszlo!!! To najgorsze co moze byc zakochac sie w zonatym!!!

Gość wwwww
nie zwariowałam. Nie wiedziałam że jest żonaty poza tym nie myślałam że jest aż tyle ode mnie starszy myślałam że maksymalnie 10 lat. Dlaczego to spotkalo właśnie mnie?

Gość cham-z-mazowsza
bo piłaś Retca moczowego w pubie z koleżankami

Gość _________
Zapomnij, opanuj sie...jeszcze mozna cie uratowac, nie to co mnie.

Gość wwwww
co mam zrobić żeby zapomnieć? Na dodatek jego żona jest dla mnie bardzo miła nie mogłabym jej zabrać męża. On był kilka lat za granicą i nie znałam go a jak wrócił to czasami go widywałam a dopiero póżniej się dowiedziałam że ma żone

Gość arwil
zeby ci czasem nie przyszlo do tej durnej lepetyny rozwalic jego malzenstwo!!!!!!!! tym bardziej,ze facet w jego wieku...wiadomo

Gość _________
rob to co przystalo na twoj wiek. Imprezuj, poznawaj nowych facetow, napewno ktorys bedzie w porzadku.

Mój ukochany jest starszy ode mnie 20 lat, niewyobrażam sobie że mogłabym być z młodszym. I nie widze nic złego w różnicy wieku. Ale skoro jest zajęty to spróbuj zapomnieć, może to nie łatwe ale na pewno oszczędzi Ci wielu niepotrzebnych cierpień w przyszłości. Pozdrawiam GL

jedyne co mozesz zrobic sensownego w tej sytuacji to wybic go sobie z glowy i zapomniec, najlepiej zakochac sie w kims w Twoim wieku

cholera!!! co wy macie z tymi starymi facetami???? dzisiaj się dowiedziałam, że moja przyjaciółka związała się z gościem starszym od niej o 36(!!!!!!!!!!) lat!!!!!!! dziewczyno- daj sobie spokój!!! on mógłby być twoim ojcem

Gość wwwww
ale te uczucie jest silniejsze ode mnie. Jak ich razem widzę lub mama coś o nich mówi że byli gdzies razem to mam łzy w oczach. Nie chcem rozbić ich małżeństwa chociaż wiem że mogła bym ale poprostu nie wyobrażam sobie że mogłabym to zrobić jego żonie która jest naprawde dla mnie bardzo miła.

Gość _________
To dlatego, ze jak patrze na gosci w moim wieku to mnie skreca... tego nie mozna nazwac mezczyzna :/ W ogole niedojrzali emocjonalnie, nie chca sie angazowac, nie doceniaja swoich kobiet, albo robia im niedorzeczne awantury :/

Gość powiedz że małe jest piękne
uśmiechnij sie do lustra i powiedz sobie ze jestes ladna i znajdziedz sobie kogos leszego a nie jakiego starego frajera

Gość wwwww
nie mam ojca moi rodzice rozwiedli się jak byłam mala miałam rok0 i nie utrzymujemy ze sobą kontaktów. ale dlaczego nie moge z nim być? To straszne że ma żonę, przynajmniej dla mnie. Nawet nie wiem czy bym miała u niego jakąś szansę ale pewnie tam, to widać po jego zachowaniu

Gość wiesz tyy co
idz sie zajmij czym pozytecznym kobito

Gość _________
z reszta jesli to maz przyjaciolki twojej mamy to pewnie ma do ciebie podejscie jak do corki, a nie kobiety

Gość wwwww
łatwo powiedzieć:zapomij. Trudniej to zrobić. JA wiem że on mógłby byc moim ojcem.Codziennie sobie powtarzam że muszę zapomnieć ale to trudne. Nie wiem czy mi się uda. Boję się że nie i nie wiem co wtedy

Nie ważne ile ma lat, ważne czy da Ci szczęście a temu będzie raczej trudno biorąc pod uwagę że w kolejce do uszczęśliwienia jesteś druga. Staraj się go unikać. Nie szukaj z nim kontaktu i czekaj. Podobno wszystko w życiu mija... (Troche smutne ale prawdziwe :( )

nie masz ojca? juz wszystko jasne, nie jestem psychologiem ale jestem pewna ze potrebujesz oparcia ze strony mezczyzny bezpieczenstwa i zupelnie nieswiadomie trafilo to na tego faceta, mysl racjonalnie, on jest juz jej , jest jej mężem ma swoje lata, w zyciu nie zostawi jej dla Ciebie

Gość wwwww
Nie traktóje mnie jak córki. wiem to. Nie znał mnie też wczesniej bo poprostu był za granicą>Zresztą nie jestem juz dzieckiem mam 20 lat i on bardzo mi się podoba. Jest inny niz faceci w moim wieku, taki dojrzały i odpowiedzialny i niesamowicie przystojny

ale Ty calkiem mozliwe ze podswiadomie traktujesz go jak ojca chociaz nie czujesz tego jest wiele przypadkow gdzie mloda kobieta bez ojca wiązala sie ze starszym mezczyzna

Gość wwwww
dużo facetów właśnie wtym wieku zostawia swoje żony dla młodszych ale ja nie chcem rozbijać ich małżeństwa. Dlaczego to mnie spotkało. Siedzę przed komputerem i rycze bo nie moge być z nim i nie mogę nic zrobić

nie załamuj sie mała:) przejdzie Ci zobaczysz troche pocierpisz i poznasz fajnego faceta , glowa do gory:)

Ariane84 - jest też wiele przypadków że kobieta miała ojca a w starszym od siebie się poprostu zakochała.

Gość wwwww
nie traktuję go jak ojca, mam ojczyma i go zawsze uważałam za ojca. ja czuję do niego to co się czuje do mężczyzny z którym się chciało by byc a nie to co czuje się do ojca.