Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nasturc_Ja

Prosze tylko o pomoc Nic nie reklamuje.To dla mnie ważne,pzreczytaj do konca

Polecane posty

Gość nasturc_Ja

Chodze do szkoły plastycznej,tydzień temu wystawiłam zrobiony własnoręcznie tryptyk na allegro,miałam nadzieje że go sprzedam za niewielką kwote,może to zależało od zdjęć jakie zrobiłam ,były zrobione na ścianie wmoim pokoju i może ktoś pomyślał ze sprzedaje obraz który od dawna wisi na mojej ścianie ,choć napisałam ze ja go namalowałam,może się poprostu nie podobał.. Bardzo zależało mi na spzredaniu go,potrzebuje pieniedzy Mam pytanie do kogos kto sie zna ,chcialbym zrobić cos takiego (podaje pierwszy lepszy link z allegro) http://www.allegro.pl/item225800921_dafarte_tryptyk_shine_ii_.html z taką kanapą wygladałoby super bpo jestw takich odcieniach ostatecznie coś takiego http://www.allegro.pl/item225284202_pop_iii_90x60_cm_tryptyk_srebrne_tlo.html Musze zrobić zdjecie mojego obrazu i go wkleić na np taki jak podałam na 1-wszym linku? Tylko jak to zrobić??? Nie znam się na tym Prosze o pomoc

Gość nasturc_Ja
wejde potem i zobacze czy ktoś próbowal mi pomóc z góry dziękuje

Gość wlasciwie to nie wiem o co cho
pytasz jak wykonac taki tryptyk??

Gość mnie się nie pytaj
"wystawiłam zrobiony własnoręcznie tryptyk" ktoś tu czyta w ogóle? :O a na pytanie odpowiedzi nie znam, zakładam, że w fotoshopie można by takie cos zmajstrować

Gość nasturc_Ja
sory,zbyt szybo wcisnęłam enter nie mam fotoshopa,mam corela painta,nie wydaje mi się to trudne do zrobienia,ale nie potrafie tego zrobić,próbowalam obrysowac mój obraz żeby został na bialym tle i potem go wyciać,ale na tym się skonczyło Myśle że gdy wystawie obraz gdzie będzie taki obrazem z kanapą może uda mi się go sprzedać,może napisać maila do tego użytkownika allegro którego aukcje podałam w pierwszym linku?Nie wiem czy zdradziłby mi jak to wykonać

Gość Antosz
Jeżeli chodzi ci o te zdjęcie na którym trzy obrazy wiszą nad białą kanapą, to to naprawde jest proste do zrobienia

Gość nasturc_Ja
tak o to zdjecie mi chodzi Przypuszczam ze to jest proste,ale prosze o pomoc Mógłby ktoś to wykonać dla mnie,moze nie zajełoby to dużo pracy,nie wiem czy bede sama potrafiła wysłałabym zdjecie mojego tryptyku na maila ?

Gość nasturc_Ja
okej już wysyłam :) pare fotek wyśle,nie najlepszej jakosci ale lepszych nie zrobie chyba :)

Gość nasturc_Ja
drzewko wysłałam fotki na maila,tylko prosze się nie śmiać :)jestem amatorka Może nikt nie kupił mojego obrazu z tego powodu że na allegro jest tak że gdy ktoś zprzedaje obraz to w na innych swoich aukcjach równiez ma inne obrazy,ktos mógł wiec pomyśleć że nie zrobiłam go tylko już go miałam na ścianie Moze poprostu się nikomu nie podobał,a ja wymyślam jakieś argumenty

Gość nasturc_Ja
Agatko chodzi mi o to zeby mój obraz znajdowal się na miejscu tego z pierwszego linka,żeby był nad tą kanapą,lub jakąs inną,ale nie wiem gdzie znaleśc jakies takie zdjecie np kremowej czy bordowej kanapy,tzn zdjecia zkanapą takiego jak na podanym linku

Gość nasturc_Ja
tak jak napisałaś w mailu,w jakieś wnętrze,mysle że to bardziej zachęca.