Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kaisaa

utrzymuje znajomość z poprzednią partnerką

Polecane posty

jesteśmy parą od maja poprzedniego roku, wszystko jest super, miłość kwitnie, wybieramy sie na wakacje a wczoraj odkryłam, że kontaktuje sie telefonicznie ze swoją poprzednią partnerką :( co mam o tym sądzić?

pewnie nie robi tego od dzis, wiec jesli moglas byc zazdrosna, to juz nie musisz. moj facet tez przez jakis czas kontaktowal sie ze swoja byla dziewczyna, bo bardzo ja lubil i chcial zeby zostali znajomymi. bylam troche zdezorientowana na poczatku, ale szybko przekonalam sie, ze niepotrzebnie. teraz ich kontakt praktycznie sie urwal. byc moze porozmawiaj z nim? i sie nie doluj, pewnie to nic powaznego ;)

dzięki greca, rzeczywiście dostalam już lekkiego doła i nawet mu dzisiaj nie odpisalam na smsa :(

wydaje mi sie ze niepotrzebnie... ja swojemu ufam i inne laski to najmniejszy problem w naszym zwiazku... mamy znacznie gorsze :-O

no to przykre, że macie poważniejsze problemy :( rzeczywiście moze troche przesadzam, ale troche mnie to wzielo wczoraj, tym bardziej ze ciagle mi mówi, ze jestem kobieta jego zycia i przy mnie dopiero wie co to znaczy zyc. moze po wspolnym urlopie wszystko wroci do normy. dziekuje ci bardzo, uspokoilaś mnie :)

Gość a ja wiem co czujesz
mój facet do tej pory utrzymuje internetowy kontakt ze swoją byłą. Nie spotykają się ale mailują. Wkurzam się bardzo o czym on wie, ale to nic nie daje..... Czuję się źle.

tak porozmawiam, ale nie dzisiaj muszę trochę ochłonąć. moglabym dzisiaj powiedziec coś co bym żałowała, ale na pewno wrócę do tego tematu

no właśnie a ja nawet nie mam gwarancji, ze sie nie spotykają. wprawdzie widzimy sie dziennie ale są dni, kiedy dodatkowo pracuje w pewnej firmie i jaką mam gwarancje, ze wtedy sie nie spotykaja?

Gość a ja wiem co czujesz
ja też nie mam pewności, ale wiem że bez zaufania nie ma co budować związku. Mamy kontakt non stop także narazie mojego zaufania nie zawiódł, chociaż kiedyś już to zrobił.

Gość do kaissa
a jak to "odkryłaś"? Czy on Ci nie mówił o tym? Czy to częsty kontakt?

z jego komórki, wiem jestem okropna ale nie umiałam sie powstrzymać aby nie sprawdzic