Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska ****

Czy ciaze mozna sobie wmówic???

Polecane posty

Gość kaska ****
Od jakiegoś czasu wmawiam sobie ze jestem w ciazy... Wydaje mi sie ze coś mam w brzuchu i jakby ciagle sie powiekszal :/ Czy ktoś tez miał coś takiego????

Gość malootki21
następna z urojoną ciążą :O a współżyjesz dziecko w ogóle?

Gość wklej jeszcze raz
znam przypadek ze dziewczyna 17sto letnia miala ciaze urojona i trwala tak do " 6 miesiaca" az poszla do ginekologa i okazalo sie ze w zadnej ciazy nie jest...a za tydzien miala zaplanowany slub ze swoim 18sto letnim chlopakiem i rodzice wiedzieli a ona poprostu to sobie wmowila , okres jej zatrzymalo , brzuch urosl :) ladne jaja nie ?:D

Gość ja niestety mialam
ciaze urojona :( Nie mam 15, ani 17 lat. Znacznie wiecej. Dopoki ginekolog nie pokazal mi na monitorze, ze jest pusto, to objawy pojawialy sie tak jak w ksiazce

Gość asfasf
a co by bylo jakby dotarla do 9 miesiaca? urojony porod??

Gość kaska ****
Po ostatniej miesiaczce takie uczucie mam :( Byla ona bardzo skapa, moze ze stresu przed ciaza...

Gość kamson
Chcesz zarobic 15 (albo i wiecej) w miesiąc? Nic nie robienie tylko mieć wlączony komputer? Masz stale łącze? Chcesz zarobic troche kasy? Wejdz na http://escup.nmj.pl/viewtopic.php?p=49#49 i zapoznaj o co w tym wszystkim chodzi :) ja dzieki poleconym ludziom zarobiłem w miecha 32 euro. Zapraszam

Gość ewiik25
jest ciaza urojona, ja to mialam taka schize ze czulam jak cos kopie mi nawet w brzuchu- a bylo dopiero styg po stosunku- wiec mogl byc to tylko i wylacznie ufoludek:)

Gość kaska ****
To jest straszne i nie moge przestać mysleć o ciazy :(

Gość ewiik25
mialo byc 3 tyg po stosunku:)

Gość kaska ****
a czy w ciazy urojonej moze pojawić sie ból brzucha ??

w ciąży urojonej może się pojawić nawet mlekotok. Ciąża urojona znaczy tyle, że oszukujesz mózg, który wysyła do ciała sygnały o istnieniu ciąży (której fizycznie nie ma).Jednak test nie skłamie.Żadna z nas nie wróży i nie pomoże Ci odnośnie Twojego problemu - po prostu zrób test i już.

Gość wklej jeszcze raz
w ciazy urojonej moga wytepowac wszystkie objawy normalnej ciazy lacznie z bolami brzucha , mdlosciami , oslabieniem , sennoscia , a nawet PLAMIENIE IMPLANTACYJNE

Gość kaska ****
A skapa miesiaczka??? Czy to tez objaw cizay urojonej???

Gość Lady F
Można uroić sobie ciążę, stres spowodowany tym może nawet zatrzymać miesiączkę. Najlepiej żebyś poprostu kupiła sobie test ciążowy.. po co masz się dręczyć niepewnością. ;)

ja sobie wmawialam,ze jestem w ciazy przez bardzo dluugi okres czasu.. teraz sie upokoilo ale i tak czasem mnie nachodza takie mysli. wiem,ze to glupie ale coz tak mam..

Gość czasem też
mnie nachodzą myśli, że mogę być w ciąży - zwłaszcza jak wchodzę na to forum (od razu mam wszystkie klasyczne objawy) ;) Kaśka, nie jesteś w ciązy uspokój się dziewczyno, jeśli wszystko jest tak jak piszesz to znaczy z okresem i w ogóle to raczej w ciąży nie jesteś. Przecież nia każdy okres jest taki sam. A jak dalej masz takie myśli to zrób jak najszybciej ten test bo my tutaj i tak Ci nie pomożemy, a jeszcze na serio uroisz sobie ciążę i dopiero się narobi.