Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziaczek.

Rzucilam chlopaka i teraz zaluje

Polecane posty

Gość Madziaczek.

Spotkalam go po 2 latach, zmienil sie, rozmawialam z nim okolo 10 minut i jestem bardzo zauroczona. Zrobil sie jakis taki pewny siebie, ale nie arogancki. Jak z nim bylam wydawal mi sie byc zbyt spokojny. Jak go odzyskac - on chyba ma dziewczyne?

Gość poczatkujaca konsulentka
skontaktuj sie z nim i sie go spytaj

Gość to juz bylo
to juz bylo

Gość zgadzam sie z powyzszym
jak kocha to wroci do Ciebie :) a jak nie to jego strata. moj ukochany niestety juz do mnie chyba nie chce wrocic, widocznie mnie nigdy nie kochal. zycze ci zeby tobie sie poszczescilo :) 🖐️

Gość Madziaczek.
Ale co zrobic?

\"jak kocha to wroci do Ciebie a jak nie to jego strata. moj ukochany niestety juz do mnie chyba nie chce wrocic\" co za dyrdymały... najpierw zostawiła goscia a potem jej sie odwidziało i facet ma rzucic wszystko i do niej leciec... co za glupie babska

Gość a moze sprobuj....
ja raz poklocilam sie strasznie z moim chlopakiem (teraz mezem), wywalilam go z domu w srodku nocy. rano nagle zdalam sobie sprawe ze to milosc mego zycia i nie chce go stracic. o 6 rano szlam do niego i ze lzami w oczach tlumaczylam sie co i jak. poskutkowalo.

ale co innego na drugi dzien... to normalne, bo w zlosci czlowiek glupoty gada.... ale po 2 latach???

Gość nie moglo
ale u nich minelo 2 lata. To sporo czasu!!!

Gość Madziaczek.
Rzucilam go, bo zaczal mnie denerwowac, myslalam, ze bedzie za mna latal i prosil a on odpuscil

moj tez zaczal mnie denerwowac swoim gadaniem, wiec z nim zerwalam. ale potem go przepraszalam wiele razy, niestety to nie poskutkowalo. nie cche byc ze mną i koniec. co za uparty osiol :o no ale trudno. zreszta ostatnio zaczelam sie spotykac z innym :p

slyszalam gdzies, że rzucając faceta mozna zobaczyc czy jemu naprawde na nas zależy. skoro nie walczyli o nas to niestety im nie zalezalo. smutne to ale co zrobic..

Gość agraveagrave
A mozet tak zajac sie swoim zyciem i nie wpieprzac sie innym w ich z buciorami?? hymmm??? trzebabylo myscel wczesniej, a nie teraz jak chlopak ulozyl juz sobie zycie na nowo... Kuzwa troche szacunku dla innych, a nie od razu mysl jak go zdobyc!!wrrrrr... a skad wiesz, ze on nie jest najszczesliwsza osoba na swiecie a ta laska?? ehhh...

Boże, co za kretynka.... A męża sprawdzać będziesz rozwodząc sie znim???? Mam nadzieje, że traficie na niezłe kanalie, które dadzą Wam do wiwatu

komiczne --> sama jesteś kretynka :o jak nie wiesz jaki byl powod, ze z nim zerwalam to sie lepiej zamknij :)

Gość agraveagrave
prosze jaka kultura :O Kretynko, zamknij sie.. :O Kafe schodzi na psy..

nie chodzi o powod, tylko te teorie, że trzeba zerwac, by go sprawdzic... co za sekciara

Gość nie moglo
a moze jakbys do niego wrocila, to bys znowu uznala, ze to jednak nie to? Odpusc chlopakowi

Cafe schodzi na psy.... Faktycznie... Szczegolnie, gdy ktoś pisze, że jej facet był beznadziejny, bo ona go rzuciła a potem jej sie odwidziało i że to facet jest zły, bo gdyby mu zależało, to by wrócił szczęśliwy, że jaśnie pani znów go chce... fakt, że takie teorie są tu głoszone powoduje, iż schodzi na psy

Teraz i tak zaczelam spotykac sie z innym, ale wciąz kocham tamtego, ktory niestety jest teraz dla mnie oschly i nie daje mi zadnej nadziei :( a wlasnie tametgo widzialam w roli swojego mężczyzny, ten nowy mi nie podchodzi za bardzo ale co zrobic, brakuje mi czulosci i faceta... bardzo bym chciala zeby tamten chcial do mnie wrocic :(

Gość agraveagrave
Kochane, a nie lepiej zajac sie swoim nowym zyciem?? czemu na sile chcecie wracac do czegos co bylo i juz nigdy nie wroci??

Gość Madziaczek.
Bo bylam glupia i chyba teraz zmadrzalam!!!

Gość agraveagrave
Jezeli chcesz dla niego dobrze, darzysz go uczuciem to pozwol mu zyc jego zyciem ciesz sie z jego szczescia :) !!!

tamtego kocham po prostu... nie rozumiem czemu nie chce dac nam drugiej szansy. no ale macie rację, trzeba zapomniec o tym co bylo i skupic sie na tym co teraz. moze w tym nowym tez sie kiedys zakocham.

idę stąd bo doluje mnie ten temat, zwlaszcza komentarze pewnego czlowieka. w sobote mam randke z tym nowym, znowu beda czulosci i bedzie super :) a autorce watku radze znalezienie nowego faceta. nawet pomaga 🖐️

Jest po prostu spora grupa kobiet, która, gdy jest im za dobrze, zaczynaja kombinować co tu by zrobić, zeby coś spieprzyć... O efektach czytamy w tym temacie

komiczne --> w moim przypadku to akurat moj byly chlopak zaczal kombinowac co by tu spieprzyć i udalo mu się :)