Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość question no.8

która z osób publicznych was denerwuje i dlaczego???

Polecane posty

Gość question no.8

Gość Koszaka
Dodzia Lodzia

Gość Zakochana Krysia
nie mogę patzeć na Natasze Urbańską głupią dupe wstrętną

Agata Młynarska strasznie mnie wnerwia i Rudi Schubert. NIe wiem dlaczego, chyba są zbyt hałaśliwi, dużo szumu robią:)

Gość fhfjtyjtyku
Kamil Durczok - arogant Tomasz Lis - jak wyżej Doda - tandeta i kicz Skrzynecka - udaje młodą za wszelką cenę, a wygląda jak stare pudło Michał Wiśniewski - prymityzwizm umysłowy tyle sobie przypominam na teraz

Gość wredota99
Rafał Maserak i ten drugi z tańca z gwiazdami, Kochanek. Takich brzydkich facetów nigdy jeszcze nie widziałam. Nie rozumiem, co niektóre babki w nich widzą.

ten temat juz byl, ale chetnie sie wypowiem. no wiec : kaczynscy, giertych, rydzyk, cichopek, mroczkowie, doda, hakiel, foremniak plus maserak

Gość podbijam
kiedy ten temat już był??? o osobach publicznych?? dokładnie tak?? Nie sądzę...

Gość był temat o osobach z tv

Weronika Rosati, Jabłczyńska, K. Dowbor, Magda Mołek, Kaya Paschalska, Rusin, Smoktunowicz, Kammel, Kawalec, Doda, Frytka, Kasia Tusk.... bleeeeee

Gość question no.8
a DLACZEGO was denerwują??? To zasadnicza częśc pytania...

Gość a ja nie lubie
pederasty Wojewódzkiego.

Rosati i inne w tym wieku - stare malenkie... zycia nie doswiadczyly, tak naprawde nie wiedza co to brak pieniedzy, brak znajomosci, brak rozwiazania jakiegos problemu. Nie musza walczyc z calym swiatem zeby coś osiągnąć. Mołek, Dowbor, Kammel i inni - udają pokrzywdzonych przez los albo wyjatkowo doświadczonych a spią na pieniadzach... Hmmm.... może jestem poprostu zazdrosna, ale czasami mam juz dosc tego ze caly czas mam pod gorke, ze ze wszystkim musze walczyc i nigdy nie jest na tyle dobrze zebym mogla sobie chociaz spodnie spokojnie kupic nie martwiac sie ze mi na chcleb nie starczy...

Młynarska, Torbicka i Ibisz tylko własnie nie wiem konkretnie za co :O wiem tylko, że jak ich widzę to od razu mam nerwa i musze kanał zmienic :classic_cool:

o kurde, jak ja moglam zapomniec o kai paschalskiej??? po prostu jej nie znosze. talentu zero, a pcha sie wszedzie -ckm, payboy, plastry antykoncepcyjne. lansuje sie jak moze, bo jak na razie to w filmach jej nie chca

Gość vivalavie
nie przywiazuje wagi, raczej koncentruje sie na tych, ktore cenie i podziwiam

Cichopek - mam dość jej sztuczności Deląg - bez pytań, poznałam osobiście, cham jeden Natasza Urbańska- nie wiem czmeu ale jej uśmiech i wzrok jest nieszczery i fałszywy

Gość guta
Fajkowska ostatnio siliła się, wdzięczyła do faceta, który obdarzył ja komplementem- żenua i szok!