Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mandy_moore

jestem dziewicą - opłacało się

Polecane posty

Jestem ładną - myślę że atrakcyjną kobietą (ale żaden ze mnie ideał) - jak dotąd miałam 3 facetów ale z żadnym nie zdecydowałam się pojść do łóżka. Teraz mam 20 lat.. jestem już jakiś czas z męzczyzną, którego szczerze pokochałam.. planujemy nawet ślub w niedalekiej przyszłości ;) Wiecie - kiedy powiedziałam mu ze jestem dziewicą - był piekielnie uradowany... Powiedział mi, że nie spodziewał się ze w XXI wieku spotka dziewice a tymbardziej w swoim lozku :D Dlatego dziewczyny - jesli nie czujecie sie gotowe - nie robcie tego z byle kim! Uwierzcie radosc z seksu z osoba ktora sie kocha bedzie jeszcze wieksza ;) No ale zobaczymy :) jeszcze nadal jestem dziewica... choc czuje ze jestem juz gotowa... juz niedlugo ;) pozdrawiam ALL

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiii
23 lata nadal dziewica; atrakcyjna i z kochającym facetem :D

Gość BeznadziejnaOsobaNormalnaChyba
jesli załozyc ze bedzie ktos po nim :o

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiii
i tez jestem z tego dumna

Nie... choc teorytycznie tak.. zrobil to raz z dziewczyna z ciekawosci.. A szczerze - nie dalabym zlamanego grosza za to ze on jest prawie \"nietykany\" hehehe

Gość mlodaaaaaa
Ja mam 18 lat i tez jestem dziewica. Tego jedynego nie spotkalam jeszcze a z tymi ktorych znam to tylko anal i oral, byle blonka sie ostala do slubu.

ja z jednej strony ciesze sie ze moj chlopak wczesniej spróbował z kimś i ja także na przyszłość przynajmniej nie bedzie nas ciągło żeby spróbować z kimś innym

tez o tym slyszalam...ze czesto zdarza sie tak, ze ludzie nawet po kilku latach bycia razem sa ciekawi jak to jest z kims innym.

Nie no nie jest prawiczkiem fakt.. ale tak z psychologicznego punktu widzenia :D nie jest jakis ogierem ktory wyrywal kiedys laski.. zrobil to raz OT i starczy :]

Crazy - wiadomo boli... ale przynajmniej ma male doswiadczenie.. wie jak to jest a ja postaram sie ze wszystkich sil zeby teraz bylo mu o NIEBO lepiej :D ;) Boje sie tylko ze kiedys mnie bedzie ciagnac zeby sprobowac z innym :/

nie musisz sie zbyt starac, skoro z tamta laska zrobil to raz to widocznie sie mu srednio podobalo..duza role odgrywa uczcie. a czy bedzie Cie ciagnac do innych? tego nie wiem, bo tez wazne jest uczucie. jesli bedziecie miec udany seks to chyba nie bedziesz chciala szukac gdzie indziej ;)

Masz racje ;) Oby tylko byl udany! Bardzo boje sie bolu.. slyszalam ze moze cholernie bolec :( ogolnie krawienie juz bylo przy zabawie z paluszkami... ale ginek mowil ze blone mam jeszcze (choc bardzo mala). Tylko ten bol ;/ to mnie przeraza!

Gość laura palmerr
hej dziewictwo straciłam w wieku 19 lat, od tego czasu mialam 3 partnerów seksualnych, wyszalałam się i nie ciągnie mnie juz by spróbować z kims innym. Teraz jestem w zwiazku juz 3 lata i ciesze sie ze mam te doświadczenia,wiem ze nic mnie nie ominelo. Czesto sie zastanawiam czy gdybym nie byla z 3 facetami czy tylko 1 wystarczyłby mi do konca zycia :P:P:P

mysle, ze im mniej bedziesz myslec o bolu tym lepiej. poprostu zaufaj mu i przygotuj sobie wczesniej dogodna pozycje oraz np. poduszke, poza tym koniecznie sie zabezpiecz. i nie mysl o tym, ze to pierwszy raz..poprostu daj sie ponisc. gra wstepna jest bardzo wazna ;)

mysle, ze to kwesta indywidualna czy ktos bedzie chcial sprobowac z kims innym, a jak juz bedzie chciec to pewnie sproboje;)

Gość wrozka Genowefa
GRATULUJE AUTORCCE ROZSADKU :) i zycze wilekiej milosci a zapewne ta czystos przed slubem tym zaowocuje:)

Juz zaowocowala ;) znalazlam faceta ktory docenil nie tylko wyglad zewnetrzny ale i wnetrze i co najwazniejsze moja wstrzemiezliwosc :D:)

Gość frk-099
Dzisiaj zrozumiałem, że robiąc to wielokrotnie i z ciekawości, nie pozostaje się jednak dziewicem :(

a ja wręcz przeciwnie poczułam się - mimo wielkorotnych stosunków - dziewicą ponieważ nie jesm ogierem wywywającym laski to z psycholgicznego punktu widzenia jestem dziewicą