Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego tak jest

boicie się rozmawiać o homoseksualiźmie?

Polecane posty

Gość dlaczego tak jest

Czytając forum dochodzę do takiego właśnie wniosku. Czy to strach, by ktoś was broń boże nie posądził o takie skłonności? Czy nie macie nic ciekawego do powiedzenia? Czy to może taka ogólnokrajowa tendencja... homo są i niech sobie będą byle z dala ode mnie? Dlaczego większe powodzenie mają głupawe topiki o niczym?:o Dzisiaj widziałam 2 topiki nawiązujące do tego tematu i odzew prawie żaden? Więc jak to jest?

ja sie nie boje, ale uwazam, ze nie ma o czym rozmawiac gdyz dla mnie jest to normalne. choc pewnie uprzedzonym nie zaszkodzilaby dyskusja;)

Gość BeznadziejnaOsobaNormalnaChyba
ale o czym tu rozmawiac :o są i już

cray bogie--> dokladnie,na codzien spotykam w pracy gejow,to normalni ludzie,wiec o co chodzi? moze zalozmy tez topik o 26 letnich brunetkach,mezczyznach z okolic Ostrołęki, babci Ewy Kowalskiej i Mietka od bereta:o

Gość maciupinka
ja uważam ze jest to normalne, a gadanie o tym non stop, pikiety itd prowadzi do tego, że staje sie to być dla wielu nienormalne. dlaczego hetero nie robią pikiet ze są hetero? jak komu lepiej w łóżku z facetem czy kobietato już jego sprawa. niech sobie robią co chcą, byleby ludziom żyć dali, a nie ciągle jacy my biedni i nieszczęśliwi.

dokladnie. gdzies slyszlam, ze prawdziwi geje na maja potrzeby dyskusji na ten temat gdyz czuja sie dobrze i sa akceptowani. ponoc to ludzie hetero zaczynaja ten temat..

a o czym tu rozmawiać? Kłócić się o powody homoseksualizmu czy podejścia do traktowania takich osób... :O jako rasowy nieudacznik o taki posądzenia nie muszę się obawiać bo dawno mnie już posądzili :D \"W końcu w takim wieku nie mieć dziewczyny\" :classic_cool: Jakoś nigdy mnie nie bulwersowało kto z kim śpi o ile wszyscy zainteresowani znają sytuację 🖐️