Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilka18

co roku o tej porze wypadają mi włosy... macie na to jakieś sposoby?!

Polecane posty

Gość Siedemnastoletnia.
Ja kupiłam sobie szampon Radical, umyłam nim włoski trzy razy i już nie wypadają. :) ;)

Gość marceliona
a ja zaczelam myc szamponem eva natura trzy zioła,i tez juz mnie ich leci.akurat na radical nie mialam kasy,a ten 4 zł kosztowal,tez ma w swoim skladzie skrzyp,tu jest jego recenzja http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=12175 moze zapach nie odp[owiadac kazdemu ale ja zawsze po myciu nakladam jakas "ładną"odzywke i jak ja splucze to nie czuc zapachu szamponu

Gość marceliona
a powiem ci jeszcze takie cos.kiedys postanowilam przez miesiac myc wlosy rzepowym szamponem,zeby sprawdzic czy je wzmocni.takim joanna mylam.zapach nieciekawy ale chyba wszystkie ziolowe szampony tak maja.nawet nie zwracalam uwagi czy faktycznie wlosy lepiej wygladaja,aler jakby mniej ich w ciagu mycia bylo w wannie,a przedtem garsciami lecialy.no i po miesiacu poszlam do fryzjerki zrobic jakis fajny fryz ,aona tak czesze i pyta jakie tabletki na wlosy bralam bo sie takie ladne zrobily(zawsze do tej samej chodze).wiec moze cos w tym jest ze wzmocnily je....wczoraj np.umylam tym trzy ziola,na to odzywka nivea i serio,nawet dzis nie prostuje bo tak sie fajnie ukladaja,takie sa mieciutkie