Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałabym a boje sie

Czy film Blair witch project jest rzeczywiscie taki straszny czy raczej nie?

Polecane posty

Bo nie lubię się bardzo bać, tak troszkę tylko, ale jeśli ten film jest straszny to raczej nie chcę go obejrzeć... Słyszałam że ostatnia scena jest przerażajaca czy to tylko taka lipa?

Gość robi wrażenie film
pseudodokument po zakończeniu wszyscy się zastanawiają, czy to reżyserowane, czy nie... :) obejrzyj, ocenisz...

powiem ci tak, tam nie widzisz wprost co sie dzieje, nie widzisz tej calej wiedzmy, wiesz ze cos tam jest, ale nie wiesz co z perspektywy czasu wydaje sie byc ok, choc przyznam ze kiedys kilka lat temu się balam :P

gdzie ty mieszkasz że tego filmu jeszcze nie widziałąś? "nie lubie się bardzo bać" - jak masz promocję w wypożyczalni kaset VHS z kasowymi filmami które nakręcono 10 lat temu - to idź i weź sobie jakąś kreskówkę!!! :)

Gość witching
faktycznie ostatnia scena byla dla mnie niespodziewana i tak jakby byla to kulminacja mojego napiecia.pod koniec bylam juz przerazona ale mimo wszystko film nie jest taki straszny dziala bardziej na psychike i i nasza wyobraznie zrobiony byl b dobrze mialam wrazenie ze to autentyczna tasma

Czyli nie jest gorszy niż taki np. Dom na przeklętym wzgórzu ?

Widziałam tylko pierwszą połowe w TV, ale wtedy musiałam sie jeszcze uczyc i drugiej polowy już nie widzialam...

Pierwsza polowa nie wydawala mi sie taka straszna ale slyszalam że ta ostatnia czesc jest okropna dlatego pytam.

Gość frk-099
Oglądałem i byłem znudzony. Pomysł dobry ale wykonanie bez talentu, pomyślunku i grozy......

Gość dieduszka halinka
Bałabym się zobaczyć taką PIŁĘ czy HOSTEL.

może nie jestem wrażliwa ale ta seria mnie wcale nie przestraszyła, zreszta nie tylko mnie

ja nie oglądam innych filmów niz horrory więc mnie juz nic nie rusza, ale Piła jest genialna

Gość Hostel to o tej parze co
przyjechała do motelu i oglądała w TV na wideo jakieś filmy z przemocą?

Mocno przereklamowany moim zdaniem. Mnie nie przestraszyl, a jedynie znudzil. A dodam, ze ogolnie strachliwa ze mnie istota. Wszystkie japonsko-koreanskie horrory, ktore widzialam, do dzisiaj przesladuja mnie w nocy :O

widać, ze ty w kinie chyba nigdy nie byłaś a wszystkie filmy oglądasz z opóxnieniem 8 lat (!) weź sie przestań durnie podniecać jakbyś robiła coś exkstremallnego i zakazanego, bo to...... tylko zwykły horoor jakich wiele :(

widać, ze ty w kinie chyba nigdy nie byłaś a wszystkie filmy oglądasz z opóxnieniem 8 lat (!) weź sie przestań durnie podniecać jakbyś robiła coś exkstremallnego i zakazanego, bo to...... tylko zwykły horoor jakich wiele :(

Gość frk-099
Dla wyjaśnienia, ja oglądałem tylko ten pierwszy, i takie na mnie zrobił wrażenie. Byłem rozczarowany.

nie chcesz to nie oglądaj. chcesz - to obejrzj i przestań sie fałszywie podniecać i nakręcać, bo to, że ty się boisz i chcesz być przez moment w centrum zainteresowania myśląc że bedziemy cie przekownywać do obejrzenia \"bo jesteś już dużą dziewczynką i zrobisz coś zakazanego\" to jeśli chodzi o mnie - mam to w duoie!

japońkie horroy tez sa genialne np japoński the ring czy klatwa, albo lustro, jest jeszcze jeden taki film nie pamietam tytuły, gdzie rodzeńswu psuje sie auto po tym jak zobaczyli małego chłopca na drodze, świetne! do bani natomiast jest ''Sadysta'' kpina i żenada

Gość blair witch project
straszne???? oszalałaś chyba hehe:D film sf :D 1 czesc jest na faktach ;)

Gość ja mysle ze blair jest
warto objerzenia. Jest mega realistyczny o niespodziewanym zakonczeniu. Troche sie balam 1 raz ale potem juz zwała :P

Gość a wie ktoś o czym jest CUBE
? Bo mam to na kasecie ale nawet nie wiem czy warto obejrzeć czy od razu skasować? Wiem mniej więcej o czy to jest ale nie wiem czy to dobre czy wieje nudą.

o ludziach którzy zostali zamknięci hmm nie wiem jak to sie nazywa , wiec uzyje słowa pomieszczeniu i giną, nuda jak dla mnie

Gość frk-099
Właśnie spodziewałem się ATMOSFERY (nie gustuję w hektolitrach krwi na ekranie) i JA jej nie poczułem.

Gość a wie ktoś o czym jest CUBE
Właściwie 1 i 2 (pierwszą kiedyś dodali na DVD do jakiejś gazety, drugą nagrałam z TV, ale nie widziałam jeszcze jedynki więc nie będe zaczynac od dwójki) :)