Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pozwólcie że się wtrącę

Którą z was ciąża zmusiła do rzucenia palenia ??

Polecane posty

mysl ze robisz to dla dziecka na ogol w ciazy nie chce sie palic, zwlaszcza na samym poczatku. warto wykorzystac ta przerwe i nie wracac do nalogu.

Mnie tak :) Jak tylko dowiedziałam się o ciąży od razu rzuciłam. Nie paliłam aż do teraz :o Odstawiłam małą od cycka i jakoś tak wyszło :o Ale jestem dumna, że dla mojego dziecka potrafiłam się powstrzymać, wyszłam z założenia, że to jest drugi organizm, który nie potrafi się przed tym obronić a co najważniejsze, zadecydować, czy chce palić. Nie miałam prawa zatruwać maleństwa. Dlatego podjęcie decyzji o rzuceniu przyszło mi z łatwością. Zero głodu, zero chęci palenia. Ty też tak zrób. To są tylko fajki, tylko. Powiedz sobie, że zawsze potem możesz zapalić, ale teraz STOP :) Powodzenia!

Gość ola_78
mnie sie samej odechcialo, wprost mnie odrzucalo...

Słyszałam że aby nikotyna nie miała wpływu na dziecko, przyszła matka powinna nie palić już co najmniej na rok przed zajściem w ciążę ( o ile planuje oczywiście).

Gość Z dnia na dzien rzucilam...
... w pierwszej i drugiej ciazy, 20 lat temu i tydzien temu... ;) po prostu mnie odrzuca od razu w 3 mies.ciazy, mimo ze palilam paczke i wiecej.

dziewczyny nie palcie!!! To takie nieeleganckie już nie wspominając że nie zdrowe!!!! Kobieta z papierochem wygląda okropnie! i jak śmierdzi w dodatku!!!!Fe!