Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anglomanka

jakiej narodowiści faceci podobają się wam najbardziej?

Polecane posty

Gość anglomanka

Anglicy ;-) Wysocy, wysocy i jeszcze raz wysocy Szczupli, zadbani i przystojni I poza tym uwielbiam facetów w garniturach mniaaammmm no i to poczucie humoru ;-)

mi się podobają Finowie - taki fajny \"eskimoski\" typ :-) ale i tak najbardziej kocham mojego Polaka :-)

Gość fhilf
nudzi wam sie mocno widze -jakie głupie stereotypowe teksty

Gość fhilf
finowie wcale nie maja eskimoskiego typu!!!!! już raczej islandczycy

Gość amerykanie
mmmmmm :D

Gość hiszpanie
choć wielu jest "taboretów"

Gość CVI
anglomanka - pewnie jakbys wyjechala do anglii, to kazdemu bys sie oddala, co? Jak wiekszosc Polek.

Gość autorka postu
kazachowie i uzbekowie

Gość wąs szlachcica
Ruscy . Np ten piłkarz Dimitrij Syczew

no nie wiem - może źle określiłam typ :-) w każdym razie - Finowie, bez względu na to czy są w typie eskimoskim czy innym :-) na przykład: http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.jatkoaika.com/albumit/album93/Saku_Koivu_Montreal.jpg&imgrefurl=http://www.jatkoaika.com/nhl.php%3Fjoukkue%3DToronto%26sivu%3Dkolumnit%26id%3D5355&h=400&w=266&sz=64&hl=pl&start=4&um=1&tbnid=rV8Wd8ghgqvyoM:&tbnh=124&tbnw=82&prev=/images%3Fq%3Dsaku%2Bkoivu%252Bphoto%26svnum%3D10%26um%3D1%26hl%3Dpl%26lr%3D%26sa%3DX trzecie zdjęcie od góry - Saku Koivu - mmmmmmmmmmm!!!!!!!!! ciacho! :-)

Gość anglomanka
uuu dziewczynyyyy jakieś zakompleksione chłopaczki się zleciały tak się składa, że wyjechałam i wiem co mówię zapomniałam dodać - uwielbiam gentlemanow, z manierami, inteligentnych Polscy panowie mają dużo do nadrobienia

Gość heniek poter
typowy świński blondyn ze Skandynwii :-) przypomina mi trochę jednego gościa z Just 5

Podobaja mi sie wszyscy piekni, usmiechnieci faceci bez wzgledu na narodowosc, ale oczywiscie najbardziej moj Brazylijczyko-Portugalczyk :D

Gość fffajny
ten Fin ;-) Podoba mi się

Gość dsfs
"zapomniałam dodać - uwielbiam gentlemanow, z manierami, inteligentnych" a my lubimy kobiety cnotliwe, nie dajace dupy kazdemu. Polki odpadaja w przedbiegach 🖐️

Gość adaromane
Mnie jak samo jak enamoradzie tylko że na odwrót: Brazylijki i Portugalki :P .

fffajny no właśnie :-) oni mają coś takiego w sobie.... :-) nie są jacyś klasycznie piękni, charakterystyczni itp - ale strasznie mi się podobają :-)

Gość heniek poter
niezły retusz - jakieś prawdziwsze zdjecie ??

A ja uwielbiam Ajzatów, bo mają seksowne skośne oczy, są drobni i mają delikatną fizjonomię... a jeszcze jak mają zarost, to po prostu szaleję... i z takim poszłabym... na koniec świata. Bardzo mi się podoba to, że taki azjata jest zazwyczaj zawzięty, ma grube brwi, ma rozbudowaną sferę uczuciową (jest bardzo wylewny, czuły) a w seksie potrafi być brutalny. Azjata to człowiek, który jeśli nienawidzi to na maksa ale jeśli kocha to całym sobą, bez reszty. Wiesz, nie zapomnę, jak oglądałam \"Ogniem i Mieczem\", gdzie Domagarow grał Bohuna... i współczujam p. Scorupco, że musi się trzymać scenariusza i wybrać M. Żebrowskiego... ja osobiście na jej miejscu wprowadziłabym malutką zmianę wybierając Bohuna. Wprawdzie zabawił się w pirotechnika i coś tam podpalił, a potem, żeby mu się nie nudziło, parę osób wydelegował do nieba ale to drobiazg w porównaniu do jego uroku, no nie? No, nieźle sobie dworuję z lektur szkolnych, nie miej mi tego za złe.. Pozdro. I życzę Ci byś spotkała Anglika (i żeby po pierwsze był wolny, a po drugie, zainteresował się Tobą. Polki to ładne laski, więc: Do booooooju do booooju do booooooju!!!!

oj oj i tu jeszcze ciasteczko najbardziej ciasteczkowe! :-) http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.geocities.com/Colosseum/Arena/7609/kariya_noshirt.jpg&imgrefurl=http://www.geocities.com/Colosseum/Arena/7609/favehockey.html&h=285&w=199&sz=12&hl=pl&start=63&um=1&tbnid=PTEfeQEbdIJU0M:&tbnh=115&tbnw=80&prev=/images%3Fq%3Dpaul%2Bkariya%26start%3D54%26ndsp%3D18%26svnum%3D10%26um%3D1%26hl%3Dpl%26lr%3D%26sa%3DN MMMMMM!!!!! Paul Kariya - co prawda obywatel Kanady ale jego ojciec to Fin :-)

Gość heniek poter
ja naprawde nei wiem co ty widzisz w tych anglikach?? ładny wyglad mozna znależc wsród facetów kazdej narodowosci- jesli masz na mysli temperament i sposób bycia to tym bardziej cie nie rozumie???

Gość to ja 28
moj jest Irlandczykiem i tacy mi sie podobaja

Mam to szczęście pracować z wykształconymi, fajnymi facetami i powiem Wam dziewczyny, że oni bardzo dobrze odnoszą się do kobiet. Nie ma chamstwa, wyzwisk, przyszywania łatek. Oglądają się, oglądają... ale ja mam chłopaka ( Polaka ;-)) Gdybym jednak była wolna, to szukałabym wśród Anglików. Bardzo lubię tą nację