Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crysalis

Hiemoroidy a stosunki doodbytnicze

Polecane posty

Gość crysalis

Witam wszystkich. Mam mały problem. Otóż od pewnego czasu mój facet strasznie napalił się na seks analny, po prostu nie może przestać o tym myśleć. Niestyty, ja mam dość spore i bolesne hemoroidy i boje się tego seksu, bo słyszałam, że pęknięcie żylaka odbytu może wywołać krwotok. Czy może jednak seks analny jest bezpieczny pomimo posiadania tej dolegliwości?

Gość KAtarynkapolanka
Wal smialo nic ci nie groZi. NAjgozrej jak rozwalisz hemoroida tanim szorstkim papierem z plusa.

Gość Nie mogę
Nie mogę takich głupot czytać...Idiotko ciężka,tak daj mu czego chce,co tam hemoroidy,krwotok,rak.Ta częćć ciała służy do srania,a nie do kochania,ale jak chcesz to doprowadż ją do ruiny.Rzygać się chce..

Gość sodoma
będzie cie strasznie bolało tyle ci powiem...!

Gość Nie mogę
Dodam jeszcze tylko ...To taki drobiazg mało ważny...Po pewnym czasie takiego dawania powychodzą ci z dypy hemoroidy wewnętrzne,coraz większe.coraz częściej pękające,bolące,staniesz się orzydliwa,a twój pan będzie musiał szukać świeżej dupy.Powodzenia.

Gość 10 mg morfiny i nic nie poczu
sz

Gość crysalis
A idźcie wy wszyscy do di.... Nie możecie powiedziec normalnie tylko od razu jakieś głupie niby cięte teksty. Fajnie. Rozumiem, że odradzacie, ale chyba aż nazbyt sugestywnie. Dzięki.

Gość Smaruj maścią propolisową
dwa razy dziennie, a po 3-4 tygodniach możesz się przymierzać do anala. Sprawdzone!

Gość pan Horst
co to są te roidy?

Gość skoro twój facet
tak bardzo marzy o analu to niech sobie sam wsadzi cos w dupke i zobaczy jak to jest i moze mu sie odwidzi to pragnienie... nie no sory,masz sobie dupe rozwalac bo mu sie marzy...niech zadzwoni do agencji dla gejów i zamówi chłoptasia,załadują sie nawzajem....:O:O