Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to z tym jest

pytanko o urlop dziekański? moze ktos wiwe

Polecane posty

Gość jak to z tym jest

mam takie pytanko, moze sie orientujecie. Ide dopiero na 2 rok, ale juz chcialabym wziac dziekanke. Chcialabym miec na wiosne robiony zabieg operacyjny, nazwijmyy go po czesci plastycznym, a teraz wyjezdzam, podaje te 2 powody w uzasadnieniu podania. Czy musze jakos udokumentowac to ze wogole "cos mi jest.."? Podkreslam, ze daty operacji ni mam ustalonej, dalej poszukuje dobrego chirurga specjalisty.. Napisalam w podaniu o tym, ale nie jestem pewna czy musze to jakos udokumentowac.. wydaje mi sie ze nie bedzie zadnego problemu, przeciez kazdemu taki uropl sie "nalezy" jesli tylko chce Wie ktos moze jak to jest..?

Gość nie musisz nalezy ci sie bez
dowodow

Gość jak to z tym jest
dzieki! mam taka nadzieje :)

Gość powinno wystarczyć
samo uzasadnienie - czyli to co napisałaś

Gość manfredi
a ja musialem udokumentowac to, dostarczylem zaswiadczenei od lekarza rodzinnego, ale to moze byc sprawa wewnetrznego regulaminu uczelni. niestety ale dobrze byloby wybrac sie do dziekanatu do pani Zdzisi:D

Gość manfredi
oczywisice caly czas mowie odziekance "zdrowotnej"

Gość dziekanka
ja napisalam ajko uzasadnienie ze wyjezdzam z granice i tez bez problemu

Gość jak to z tym jest
hmm no to nie wiem.. ;/ moze wogole nie bede tego pisac..? bo mam 2 powody, pierwszy wyjazd za granice a 2 to wlasnie ta operacja..;/ kurdeee nie wiem....:( jak myslicie? dostane dziekanke na sam "wyjazd za granice" ?? bo to nie bedzie dzieknka zdrowotna.. opercaja nie jest konsekwencja bezposdreniego zagrozenia zycia.. nie jestm chora, to beda bardziej wzgledy estetyczne:) po prostu mam zle zrosniete zebra i musze je miec polamane i od nowa poskladane.. wiec jak myslicie? co mam zrobic?

Gość jak to z tym jest
plissska doradzcie bo musze dzis to niestey dopracowac:( juz mi sie pokielbasilo;/ jesli podam tylko jako powod wyjazd za granice to takie cos wystarczy..? Zwracam się z uprzejmą prośbą o udzielenie mi urlopu dziekańskiego na rok akademicki 2007/2008. Prośbę swą motywuję trudną sytuacją materialną w rodzinie, która zmusza mnie do wyjazdu za granicę. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. ble ble ble ;) ?

Gość jak to z tym jest
nikt nie wie :(