Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

pasta do zębów która pozwoli mi wybielić moje ząbki - znacie jakies dobre i skut

Polecane posty

i skuteczne napiszcie nazwę cenę gdzie można ją kupić no i po jakim czasie widać efekty http://www.mfoto.pl/show.php?id=319802 myje moje zęby codziennie przynajmniej dwa razy dziennie i nie moge ich wybielić proszę pomóżcie mi

Gość Onnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ale masz strasznie krzywe zeby! ja mam proste bardzo az niektorzy sie dziwia ale mam ten sam problem co ty nie mam bialych zabkow i troche zoltawe sa.. czy to wina tego ze myje je jeden razy dziennie po 30sek?

Gość Onnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mam ta paste 3D white!! i jest do dupy :(:(:(

Gość nawet nie pytaj
Nie miałam co prawda aż tak żółtych żebów, ale pomogła mi pasta Blanx.

Gość Psuuullllkaaa
nie wiem czy tak zolte zeby wybieli jakas pasta

Gość Kott Filemon
podobno blanx jest dobra ,ale nie masz na zebach zadnych"zewnatrzpochodnych"(czyli np po kawie fajkach itp) przebarwien-to twoj naturalny odcien zebow-w takim przypadku w gre wchodzi profesjonalne wybielanie u dentysty-od 700 zl w gore.raz do roku trzeba powtarzac.\\\\ najpierw powinnas zastanowic sie czy nie zalozyc aparatu ortodontycznego

Gość passe
miałam tak samo żółte zęby7 jak ty i poszłam na wybielanie do dentysty..trochę cierpienia ale efekt wspaniały!!!teraz też szukam dobrej i skutecznej pasty która utrzyma biel zębów:)

Gość ja mam zolta kosc zeba ...
i za chiny nie moge swoich wybielic :( przynajmniej mam zdrowe zeby :P

hmm wiem że mam krzywe zęby na górnej szczęce i przymierzam sie do założenia aparatu ale nie wszyscy maja na to kasę ja dopiero co zaczęłam staż i niedługo pierwsza wypłata i chce uzbierać na aparat a chciałam wybielić troszkę zęby przed założeniem aparatu myje zęby minimum dwa razy dziennie czasami częściej zależy co zjem nie pale papierosów ani nie pije kawy więc taki mam odcień zębów a na wybielanie u dentysty mnie nie stać dlatego pytam tu o poradzenie dobrej pasty która mi pomoże napiszcie jeszcze po jakim czasie widać efekty

Gość kumpel-d
biała perła

Gość ja proponuję
AJONA tak się nazywa pasta, którą polecił mi mój dentysta, można ją kupić w Niemczech lub u osób które handlują przywożonymi artykułami z Niemien lub w aptekach naszych. Mi się udało zakupić w aptece. Poza tym pasta jest bardzo wydajna, bo używa sie jej tyle co siarki od zapałki. Jest w czerwonym opakowaniu i w czerwonej tubce. No i jest łagodna i nie podraznie skóry jak większość past