Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miniminimini

Moj facet zabrania mi chodzenia w mini

Polecane posty

Gość miniminimini

Powiedzial, ze nie chc zeby jego dziewczyna wygladala jak tania dziwka.

Gość kie ka
facet znajomej tez jej na to nie pozwala :| ja bym takiego olała :P chodze w czym mi sie podoba

Gość miniminimini
Ale ja go bardzo kocham. On mi tlumaczyl, ze to jest niebezpieczne. Ze moze wywolywac agresje u innych facetow w stosunku do niego. Ze moze mi sie cos stac, bo inny zamarzy, zeby mnie zaliczyc itp.

\"Ze moze wywolywac agresje u innych facetow w stosunku do niego\" ze co??? ale glupio tlumaczy sie Twoj facet.....niebezpieczne to bedzie jak zalozysz mini tak ,ze bedzie Ci widac tylek i pipke jak bedziesz siedziala np.w autobusie i jak bedziesz miala stanik tlyko !!! badz bardzo,bardzo krotka bluzeczke,do tego buty na wysokim obcasie i wyzywajacy makijaz.......!!! Ubieraj sie jhak chcesz...a jak jemu sie nie podoba to....musi sie przyzwyczaic:P Poza tym moze Ty narzucisz mu swoje poglady co do Jego sposobu ubierania sie??:P

Gość miniminimini
BIBELOTKA zobacz czasem Tak tylko jak mu tlumacze, ze inne kobiety chodzi nic im sie nie dzieje to on mi wyszukuje przyklady. Np. ostatnio znalazl artykul o zgwalconej nastolatce, albo w telewizji kaze miogladac programy o przestepstwach na tle sexualnym itp.

3 majta mnie! cos ten twoj facet nie halo jest... powinien byc dumny ze ma taka dziewczyne co ma co pokazac i chce chodzic w mini:) a ze inni mezczyzni beda na ciebie patrzec i niby cos jemu grozi... niech on nie bedzie smieszny:) :) :) zwykly zazdrosnik i tyle.

miniminimini --- taa a moj boi sie jak wracam ze spotkania ze znajomymi pozno i tez mi wyszukuje rozne artykuly i prosi abym ogladala jakies tam programy w tv ....albo jak mu mowie,ze chce jechac na emigracje to tez mi wyszukuje rozne przyklady haha a ja mu mowie \"kto nie ryzykuje ten nie wie jak smakuje zycie\":P

Gość na kwasne jablko
Julek Ty chyba pracujesz w alegro ;-)

Gość miniminimini
Latwo jest wam mowic, bo nie jetescie na moim miejscu. On mowi, ze jezeli chce zakladac mini to mam isc i tak w niej postac pol godziny pod latarnia i jak mi zaden facet nie zaproponuje sexu za pieniadze to bede mogla tak chodzic.

ech....sama nie wiem co bytm zrobila jak by moj facet tak gadal......moze zaczne od tego iz bym z takim facetem nawet zwiazku nie zaczynala:O powodzenia Ci zycze..widze,ze On nie da sie zmienic.... ubierz sie jak chcesz i juz,olej...zobaczysz jego reakcje:)

Gość miniminimini
A dodatkowo on jest z "dobrego domu" i nie wypada jak mi mowil, zeby jego dziewwczyna niestosownie sie ubierala. Bo co powiedza jego znajomi i rodzice?? Ze chodzi z kurwa. Jak raz zalozylam mini to wszyscy faceci na imprezie u jego rodziny, zaczepiali mnie, zagadywali i wogole mialam powodzenie. Tylko on jak juz wrocilismy do domu to powiedzial. Ze jakby chcial zalozyc agencje towarzyska, to by zbil swietny interes, ale na zone to wybierze jedynie porzadna kobiete.

nie lepiej zebys w gorace lato smazyla sie w spodniach gratuluje jakie on ma podejscie o matkoooo

to jak Ty sie ubierasz? jak wg. Niego masz sie ubierac??? He he natomiast moj facet chce abym nosila mini ale ja nie chce bo wg.mnie mam grube uda i 3ymam sie tego kurczowo i nosze rybaczki,spodnie badz poza kolano spodnice :P ale to bardzo sporadycznie a tak to glownie spodnie pzrewazaja w mojej szafie :P aha i co masz na mysli piszac,ze Twoj men jest z dobrego domu??? ja tez jestem z dobrego !!! tak jak wiekszosc (wszyscy) ludzi na tym forum....

Gość miniminimini
Z dobrego tzn. oni tworza cos w rodzaju kasty, elity. Nie latwo sie dostac w ich szeregi. To wyglada jakby kazda nowa osoba ktora wchodzi do ich rodziny musiala zdawac jakis chory pieprzony egzamin. Trzeba "zasluzyc zeby wejsc w ich szeregi" Nosze przewaznie spodnie, choc czasem tez ubieram rybaczki. No i luzne bluzeczki bo mam niestety maly biust.

Gość miniminimini
Moj facet sie smieje ze nosze staniczki - udajniczki. Chodzi mu o te z wkladkami ;-)

nigdy bym sobie nie pozwoliła zeby facet mi zabranial czegos takiego. to nie jest złe i on sie tak tlumaczy bo jest bardzo zazdrosny ja nie watpie ze go kochasz ale skoro on Ci czegos zabrania to jest nie fair bo nic zlego nie robisz noszac mini. kiedy bedziesz nosiła jak nie teraZ? a jak on juz teraz zabrania Ci czegos takiegoto niedlugo powie ze masz chodzic w golfie albo tylko w spodnich ;/ nie daj sie nie mozna :(*

BYSTRY JULEK -- wersja na plaze haha \"ciuszki z tej aukcji nie były prane.\" juz mnie zbiera na haft, nie wiem czy mam plakac czy sie smiac hahaha...a te wkladki to...oj nic dodac nic ujac:P miniminimini ----- skoro On jest z tzw. tego dobrego domu to.....chyba liczylas sie z konsekwencjami, wiedzials ,ze to jest taka a nie inna rodzina ..z tzw.WYZSZYCH SFER..jak rodzinka Foresterów ((czy jak tam sie nazywaja)) z Mody na sukces tak?:P Poza tym np,mini i jakis fajna bluzeczka z kolnierzem to tez supcio wyglada....dostojnie:P hehehe

Gość miniminimini
BIBELOTKA zobacz czasem - zgadzam sie z Toba. Nie wiem co mowila jego rodzina o tamtym dniu, kiedy bylam tak wlasnie ubrana u niego na imprezie. Oni sa bardzo tajemniczy. Oprocz komplementow, milych slow, gestow nic sie tam nie dowiedzialam. Jedyne co wiem o jego rodzinie to tylko tyle co sam mi powie. Nie powiedzial konkretnie, ze jego rodzina uwaza mnie za dziwke. Tylko zawsze mnie probuje porownywac. Ze wlasnie tak wygladam jak nosze mini. Nie powiedzial nigdy, ze jestem. Mowil ze tak to jedynie kurwy sie ubieraja tp.

ojjj to wspolczuje Ci tej rodzinki....ja mam taka w Anglii,mowia,jaka to ja nie jestem ladna,madra itp,a du*e za plecami mi obmywaja......zreszta,kazdemu tak robia .. tylko po *uj??:O Chca sie chyba w ten sposob dowartosciowac :O:O nie wiem,zwisa mi to i powiewa:P W takim razie jak bedziesz slza w progi jego domu to ubierz dluzsza spodniczke a nie mini a tak to ubieraj sie jak chcesz:) Tylko ten Twoj facet....:O

Gość masz duzego
Zrob mu loa bedzie trzoda