Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

genka

Czemu nie lubicie ludzi ze wsi?

Polecane posty

ja jestem ze wsi. ja sie nie kryje. nie dawno we wsi nam założyły internet. jest fajny. czemu wy nie lubiecie ludzi ze wsi? ja jestem ze wsi. jezdze czasem do miaasta. a to na stadion po ciuszki. a to jakas sprawa w urzedzie.jak mnie ktos pyta skad jestem i powiem ze ze wsi to sie smiejeta. czemu?

Gość kto ci to powiedział
dla mnie nie ma znaczenia czy jesteś ze wsi czy z miasta

Gość ej no ja mam
wieś - wieśniaki proste logiczne xD

lusesita ładnie sie nazywasz ale nie badz taka mondra. ja jestem ze wsi. mamy kilka hektarow i jestem z tego dumna!

Gość aisab
hehe! moj maz mieszlak na wsi! czasami sie z tego smiejey ale na serio to co w tym zlego>teraz na wiec uciekaja bogacze co maja dosyc miasta i sie tego nie wstydza!

jakie wiesniaki? a wy w takim razie mieszczaki jedne!! we wsi jest fajnie. powietsze swierze, chłpaki i dziewczyjny fajne. jakies zabawy czesto. nie znata nas a oceniacie

Gość Gienek ze wsi
przeca tu same wsiowe siedza :) idź przez zboże siostro

i imie mam moze mało miastowe bo po babci Genowefa ale tez sie tego nie wstydze... dla znajmych jestem genka albo dżini przyjedzice teraz we wsi jest pienke lato, a we miescie tylko dym i kusz

Gość nawet nie potrafisz porządnie
nawet nie potrafisz porządnie prowokować. żałosna jesteś idiotko. nawet tu wychodzi twój prywatny brak inteligencji. kompromitacje.....

i takie sa te mieszcuchy! o co ci choidz? ja nie prowokuje tylko mnie boli ze smiejeta sie z ludzi na wsi. ja tu jestem szczenśliwa i zapraszam na wies wszystkich a ciebie nie. ty jestes idiotka jak innych obraższasz... inteligencyji to ja mam w sam raz ty chyba nie

Gość mloda...
wiecie co? wies to wy tutaj robicie mieszczuchy! rozumujecie zbyt stereotypowo, myslicie ze skoro ktos jest ze wsi, to mu wystaje sloma z butow? to juz nie te czasy, nawet nie wiecie jaki teraz jest poziom zycia na wsi, sama pochodze ze wsi i wszystkich was tu przewyzszam intelektualnie i materialnie :P

brawo młoda!!!! ja tak samo? z jakiej jestes wsi?? ja tak samo ich przewyzszam

genka żałosna jesteś z tą prowokacją :O ja pochodzę ze wsi i się tego wcale nie wstydzę i mam gdzieś, jak się z ludzi ze wsi śmieją... chociaż jest to wkurzające i niesprawiedliwe...

mam od dziecka dyskgrafie walcze z tym ale czasem robie bledy a ty sie czepiasz tylko dla temu ze jestem ze wsi

Gość Gienek ze wsi
mloda dobrze prawi gorzoły jej dać albo bimbru coby kobitka sie łożarła :).....Andrzej poszedł w ministry? poszedł , i wstydu nie przyniósł ,cała Polska szanuje wsiowych ludzi zapamietajto se a ty Genka zamilcz juz kobito , idx lepiej swiniaki nakarm zamiast po próżnicy gadać

Gość jesteś po prostu głupia
jesteś po prostu głupia i mało inteligentna i tępą osobą. szkoda czasu na taką idiotkę... znam woe;i ludzi ze wsi bardziej inteligentych. jeśli to prawda co piszesz, właśnie tym, że jesteś tak bezmyślnie tępa kompromitujesz wieś.

Ta prowokacja chyba ciut nie wyszła, co? Ludzie ze wsi już tak nie mowią, jak ty piszesz. NIE WYSZŁO. Daruj sobie.

co wy z ta prowokacja. jestem jaka jestem nie wstydzie sie tego. jestem ze wsi. i kocham wies. a wy sie czepiacie. moge mowic to co chce

Gość tomeczek21
ja jestem też ze wsi (wielkopolska) wieś jest super;););)

ale wy jesstescie podłe ludzie. moja wies jest 190 kilometrow od stolicy. u nas jestem lubiana. a wy co takie mondre? tylko z innych umiecie sie wysmiac

też jestem ze wsi, ale chcialabym mieszkac w mieście. A co do ludzi to rónie bywa. Niektórzy miastowi zachowuja się po 100kroć bardziej wieśniacko niż Ci ze wsi.

Gość nie chodzi nam o to co piszesz
nie chodzi nam o to co piszesz, tylko to jest personalnie do ciebie że jesteś głupią osobą(!) ejsteś tępa i mało inteloigentna )pewnie wiel osób ci to już mówiło). to wszystko.

jak zwał tak zwał ciezko mi sie piszem ale sie staram. a tak wogole to pewnie nie uwierzycie ale moj tata to soltys wiec to musi byc mondry to i ja nie? nie lubie miasta, kocham wies