Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do facetów........

Jak podrywacie dziewczyny? Jak wam sie to udaje?

Polecane posty

Gość do facetów........

Co trzeba robic?

Gość nie.wiem
mi to sie jeszcze nie udało

Gość nikomu o tym nie powiem
mi sie udaje na sam usmiech, potem kilka komplementow i jest moja. Nie kazda ale w wiekszosci te ktore mi sie podobaja

Gość jak to robicie

Gość vb
50% wygląd, 30%kasa i 30% poczucie humoru :)

Gość bronek987
40% kasa,35% wyglad,25% poczucie chómoru:classic_cool:

przepraszam, ze sie wtrace, ale zapomnielisci panowie o blyskotliwosci i inteligencji ;)

----->Andrzej z Biłgoraja. Poczytaj moje..... może się zdziwisz. Nie mierz wszystkich jednakową miarą. Pozdrawiam.

to ja się wypowiem, bo panowie głupstwa wypisują, lub w towarzystwie blachar się obracaja. 1.Inteligencja,2. Pasja, 3. Poczucie humoru,jeśli spełnia te trzy warunki, mogę być jego:P

Gość rjlqejlak
obejrzyjcie the notebook, tam noah podrywal panne - skutecznie i super :)

Gość vvvvv
na pewno inteligencja, pasja i poczucie humoru wystarczą gdy jest się paskudnie wyglądającym biedakiem

Gość frk-0999
Inteligencja jest mi nachalnie wręcz przypisywana, szczególnie przez kobiety. Bronię się przed tą stygmatyzacją ale bez powodzenia. Pasja nie jest mi obca. Lubię pasjami dręczyć fizycznie chętne niewiasty. Poczucie humoru. Wewnętrzenie jestem śmiertelnie poważny, (z naciskiem na "śmiertelnie") zatem by ukoić ten nużący stan mojej duszy, w kontaktach z bliźnimi (jak również sporadycznych kontaktach z samym sobą) wykazuję zauważalne przejawy w/w poczucia humoru. dziękuję za uwagę

nie podrywamy, bo i tak nam by się to nie udało... ... nie udało by bo sobą nic nie reprezentujemy... ... a nawet jak by się udało, to i tak ocknęła by się i rzuciła nas w tydzień... i nie mam pojęcia co trzeba robić... pewnie trzeba mieć ciekawy charakter, aktywne życie i przyzwoity wygląd 🖐️

Gość frk-0999
Tak się zastanawiam... Ty z taką konsekwencją wypisujesz te charakterystyczne dla Ciebie teksty, to jest jednak dla zgrywu..?

nie 🖐️ w końcu moja osoba się nie zmienia i pewnie się nie zmieni to jak mają się zmienić jakieś cechy :O za zgryw w wyżej umieszczonym poście można uznać jedynie liczbę mnogą 🖐️

Ja tez probuje podrywac laski,ale zadna nie rzuca sie w moje ramiona. Pieprzone hetero.

Gość Casanova z kafe
To bardzo proste. Zaczepiam laskę i mówię z uśmiechem, że chcę jej coś fajnego pokazać. Ona idzie ze mną w ustronne miejsce (np. do WC), tam wyjmuję wacka we wzwodzie i jej pokazuję. Statystycznie 1 na 10 krzyczy i ucieka, 1 dała mi w twarz, jedna zaczęła się smiac, ale pozostałe 7 robi maslane oczy i pyta "To idziemy do ciebie czy do mnie?"

Gość Casanova z kafe
dodam,że wszystko to ma miejsce w gejowskim klubie :classic_cool:

podchodzę, witam się, uśmiecham i kobiety mdleją z wrażenia :-) pozdrawiam :-)

Gość Roman...
...ja to wchodzę i wołam "jestem wesoły Romek, mam na przedmieściu domek..."itd - i jak usłyszą , że wesoły ...i , że jeszcze domek mam to ...są moje.