Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poradzcie mi

co zrobic?wyrzucic ciuchy czy wystarczy uprac??

Polecane posty

Gość poradzcie mi

mam problem,obecnie mieszkam w miejscu gdzie sa karaluchy,straszne i oblesne,niedlugo wracam do domu i teraz zastanawiam sie czy wyrzucic ciuchy czy je tylko uprac?te robaki skladaja jaja,a ja nie chce tego przeniesc do domu.z drugiej strony szkoda mi rzeczy mial ktos z tym problem?

Gość to prosteee
wydaje mi sie, ze wystarczy uprac ciuchy, moze 2 razy, i powinno byc ok

Gość poradzcie mi
zastanawialam sie tez nad pralnia chemiczna,ale to chyba drogie i niszczy ubrania

Gość to prosteee
widze, ze problem karaluchow nie daje Ci spac po nocy ;)

Gość poradzcie mi
tak,to jest poprostu obrzydliwe.Ide do kuchni i widze okropnego robala i normalnie pierwsze co mysle to : zatluc to cos! szybkie te swinstewka

Gość poradzcie mi
w dodatku dzis myslalam,ze padne na zawal! spokojnie sobie siedze i w pewnym momencie czuje dziwne laskotanie po nodze,patrze karaluch! strzasnelam paskude,zabilam,odrazu dezynfekcja nogi.niby nic,ale przerazaja mi takie male potwory,juz wole pajaki:(

ja do dzis mam silna traume po pewnych wakacjach u mojego kuzynowstwa gdy bylam dzieckiem, te karaluchy byly okropne :(

Gość poradzcie mi
no wiec wlasnie... nie chce teraz przeniesc tego syfu do domu aniuszka a co zrobilas z rzeczami??

jednorazowo je wypralam, z tymi jajkami to sie nie przejmuj-karaluchy-samice skladaja taki kokon wielkosci pestki slonecznika, brazowy podluzny-z tego sie wykluwaja wiec na pewno takie swinstwo zauwazysz czy gdzies nie przenioslas w ubraniach...Pamietaj ze karaluchy moga sie zagniezdzic wszedzie wiec np radio, czy tv alb inny sprzed gdzie w srodku sa wolne przestrzenie lepiej poddac ogledzinom (to nie zart!!)

Gość poradzcie mi
hehe takie male a takie upierdliwe:D normalnie bede musiala zrobic totalna dezynfekcje:)

Gość poradzcie mi

Gość poradzcie mi
nie no,podobaja mi sie te ubrania;) w dodatku sama niebardzo lubie kupowac ubrania uzywane