Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myku myk

Wasi faceci też pewnie niedługo wracają.....

Polecane posty

Gdy nie widzimy sie kilka miesiecy, chcemy pozniej wygladac ślicznie, by po tym czassie rozłąki zauważył jaką laske zostawił i..wyjechał. Jakie dziewczyny macie pomysły na pierwsze spotkania? Planujecie jakies zmiany, wizyty u fruzjera, kosmetyczki? Kupujecie nowe ciuchy, bielizne? A moze macie jakies inne pomysły? Chcecie GO czyms zaskoczyc?

Gość ja sie staram dbac o siebie
zawsze, a nie tylko przed jego powrotem :) chociaz odkad wyjchal, wzielam sie za figure, schudlam, ale bardzo zaskoczony nie bedzie, bo rozmawiamy z uzyciem kamerki :) fryzjer to norma, ostatnio kupilam sobie capivit hydrocontrol, zeby nawilzyc skore :)

Gość bardzo ładny odbyt
twój?:o

heh mój dziś wyjechał ... wracam do normalnego życia - bo przy nim to taki wieczny dzień dziecka

Witaycie:) Moj facet juz byl 3 razy na emigracji we wrzesniu jedzie juz po raz 4ty i ostatni uffff :D Przyznam soie,ze przyzwyczaialm sie do Jego wyjazdow:P A wiec za 1wszym razem jak wrocil po 8 miesiecznym pobycie na obcej ziemi to kompletnie mnie nie poznal bo z blondi zrobilam sie w ciemna blondynke a raczej ciemny braz mi wyeszeld,do tego schudlam:):) He he he przeszedl by kolo mnie gdybym nie machnela do Niego:) ZA drugim i 3ecim razem tez troche pozmienialam to i owo w swoim wygladzie,to podciete wloy, badz zaposcilam za 3cim razem:) Kobieta czesto sie zmienia i latwo :)Pytasz sie o bielizne..ja ejstem maniaczka bielizny wiec zawsze jakas nowa znajdzie u mnie w szafce....ale jak wraca do zakladam najlepsza jaka mam:P Pozniej kolacyjka,noc w jakims hoteliku,domku:) a Ty co planujesz jak wroci Twoj facet?:)

No pewnie ja tez zawsze staram sie dobrze wygladac. Tylko ze teraz nie widzimy sie 3 miesiace, podświadomie chce \"coś\" z soba zrobić. Czesciej niz zwykle kupuje maseczki, rozgladam sie za bielizną itp Co nie znaczy ze wczesniej tego nie robiłam. Teraz wszystko wiaze z jego powrotem, juz sie nie moge doczekac :)

Gość ja sie staram dbac o siebie
z bielizna to norma, ale i tak zazwyczaj kupuje niezaleznie czy wiaze sie z tym jego przyjazd czy nie, bo tez lubie miec rozne wzory i kolory. Zawsze staram sie na jego przyjazd ubrac cos czego jeszcze nie widzial, tyczy sie to takze ubran :)

ja mam w planach: podciecie i zafarbowanie wlosów (koloru bardzo nie zmienie) troszke na solarium by nie było białych śladów po opalaniu w stroju kompielowym (bo przecież jak ja mu sie pokaże taka łaciata:P ) zaczełam robić brzuszki,nawet miesnie widac z czego bardzo sie ciesze, właśnie chce kupić jakąś prześliczną bielizne, jakieś nowe ciuszki, może perfumy...

ehh ja po pierwsze zafunduję sobie dietę :) ostatnio go zaskoczyłam bo pod jego nieobecność zmniejszyłam się o rozmiar :P ...ale teraz po 2 miesiącach karmienia jego i siebie zarazem, że tak powiem jestem pomiędzy rozmiarami :) heheh

Hehe ja mój wróci tez sie boje ze przytyje... jejku zawsze mnie gdzies wyciagal i mowil, no jak to?mam jesc sam? Ehh...