Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ot takie pytanko

175 cm wzrostu i 60 kg wagi , jak wygladacie, czy czujecie się sexi ??

Polecane posty

Gość ot takie pytanko

no wlaśnie jak to jest u was ??

Gość ukulele...
Ja mam 178cm i 63kg i czuje sie sexi , jednak troche bym chciała zrzucic:)Tak z 5kg

166 cm i 61 kg, poszło w biust i pupe, wąska talia. czuję się dużo bardziej ponętnie niż 10 kg temu.

Gość ja mam wzrost
178cm i ważę 60kg

Gość do baby booma
dziewczyno to z ciebie kloc jest!!!! 61 kg przy twoim wzroście? to pulpetowa jesteś! Nie ma nic gorszego jak niska dziewucha z dużą dupą i cycem!! (taki wiejski nieatrakcyjny typ)

Gość perełeczka
176 - 61 kg jest ok choc moglo by byc lepiej

Gość perełeczka
jakie rozmiary nosicie spodni itd? a biust ja spodnie 38/40 gora 36/38 biust 75-80 c

Gość perełeczka
co do kregoslupa......mi szyjny wysiada

Gość perełka to ty
z takimi wymionami i przy tym wzroście musisz jak monstrum wyglądac a raczej kobyła

Mnie na szczęście nie wysiada, mam nadzieję, że tak pozostanie. Spodnie, spódnice noszę 38, od góry bardzo różnie, od 38 do bywa 44 zalezy jakiej firmy i jaki fason, biust 80D.

A ja przy wzroscie 177 waze 64:) troszke chcialabym schudnac (tak z 5 kg wlasnie) ale ciezko z tym:)

perełka to ty Boze, dziewczyno czy ty widzisz co piszesz? jakie wymiona? dla ciebie 80c to sa wymiona? to albo jestes niedorozwinieta albo masz takie cyce ze pod mikroskopem nie widac... poza tym jak mozna napisac komus ze wyglada jak monstrum z wymionami, zal mi ciebie kompletne dno

Gość zgadzam sie z perełka to ty
Jak dziewczyna czy kobieta ma już męski wzrost to powinna byglądac szczupło drobno i "gibko". przy tym wzroście z miseczką c już wygląda się trochę mocno, taki babochłop.Ja preferuję wysokie szczupłe i z biustem b (średnie)

nie wiem co za ludzie tutaj siedza, ale nie wierze w to co czytam..... przy tym wzroscie i z ta waga dziewczyna z biustem b wyglada jak plaska decha.... ale to tylko moje poglady widocznie.... jestem w szoku po tym co wlasnie czytam....o_O

Gość mfk
mam podobną wagę i wzrost co perełka (176/60-62) tylko inne wymiary góra rozmiar 38-40 (biust 75c/d- zależy od producenta) dół 36-38

Gość Do dark water
a kogo obchodzi opinia takiego cieniasa jak ty który przesiaduje na babskim kafe zamiast zając się czymś męskim??:-D:-D Radzę wybrac się na terapię hormonalną-masz za mało testosteronu a za dużo estrogenów cienki bolku:-D

o jenyyyy, jakie wy szczuplutkie jestescie ja mam 178c i waze 68-69 kg wlasnie po raz kolejny zabieram sie za \"gubienie\" kg, mosi byc 65-63